Ötvös Tibor

Újabb komédia Duke Nukem világában

Úgy tűnik a Duke Nukem Forever tovább folytatja lassan már nevetségessé váló kálváriáját. A ki tudja már mióta készülő FPS-t készítő 3D Realms elnöke egy nyilatkozatában kijelentette, hogy 2008-ban megjelenik a játék.

"Elépzelhető, hogy egy-két hónapot csúszunk a tervezett premiertől, ám szinte teljesen biztos, hogy tartani tudjuk magunkat az idei megjelenéshez" - áll a Dallas Business Journal hasábjain. Ma egy játékos reakciója egy ilyen kijelentésre egy komisz mosoly lehet, mivel ezt már elég sokszor hallottuk az elmúlt 12 évben.



Ráadásul a cikk megjelenésének másnapján a fent említett Scott Miller újabb nyilatkozatot adott ki, melyben határozottan cáfolta a fent leírtakat. Állítása szerint nem értették meg egymást a cikkíróval, elbeszéltek egymás mellett és ebből adódhatott ez a félreértés.

"A Duke Nukem Forever megjelenési dátuma továbbra sincs kitűzve" - közölte határozottan az elnök. "Tanultam a hibából, többet nem fordul elő. Elnézést kérek minden játékostól és újságírótól."

Szóval folytatódik a várakozás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Daffit #13
    Szerintem üljünk össze páran és csináljuk meg. Egy szót nem tudok programozni, de kit érdekel! Mire megtanulok programozni és kiadjuk, még mindig hamarabb lesz...
  • Hedgehunter #12
    Jo reklam fogas..... Kapja be...
  • zaki #11
    Azt hittem először, hogy csak elírás az a motrot, de 3X... :D
  • Praetor #10
    Nomen est omen...

    Duke Nukem Forever: örökké fogják fejleszteni.
  • bakagaijin #9
    Azért poén lehet ilyen helyen dolgozni. Folyamatos fejlesztés, de sosincs release, nem kell bugfixelni, mmmmm :).
  • neoG #8
    most éppen az:)!csak addig húzzák,hogy majd megjelenik az UE4, aztán akkor
    megint kidobnak mindent, és UE4-el írják:)
  • Gascan #7
    hát amit látni lehetett egy megjelent DN Forever videóból, abból kiderithető, hogy grafikailag már most sem éppen csúcs szuper.

    A motorról csak annyit, hogy nem Unreal Engine 3 lesz majd alatta?
  • Ravkin #6
    szerintem ha valaki gondolkozik, és nem eszi meg a cirkuszt amit általában csak a hülyéknek szánnak, szerintem azért le lehet szűrni a lényeget. DnF eddig azért nem volt, mert a 3drealms motrot cserélt a játék alatt, igenám de ezidáig ezek a motrok nem saját erőből működtek. Az én véleményem az, hogy mostmár megvan a saját módosított motruk, ha mással nem ezzel már csak összedobnak valamit nemigaz ? Az régi fejlesztéseket abbahagyták a fent említett ok miatt, én azt gondolom, már maga a motor csinálás csak ver beléjük annyi büszkeséget a saját játékuk iránt hogy végre megcsinálják és kiadják. Ha most ez nem segít akkor tényleg új megjelenés lesz kitűzve : never .
  • Librarian #5
    Hát nem is jön... :-)
  • Kmarha #4
    ja, lassan Cartmanhoz hasonlóan kénytelenek leszünk lefagyasztani magunkhat, ha játszani akarunk még fiatal erőnk teljében a játékkal :D