Németh Szabolcs

Rainbow Six: Vegas 2 - folytatódik a legszebb kommandós játék

A Videogamer értesülése szerint a Rainbow Six: Vegas folytatása március 31-én kerülhet a boltok polcaira. A nem mindennapi minőségben a kommandós létet elénk táró sorozat évek óta kiváló epizódokkal boldogít minket.

Úgy látszik a fényűző élet, a kaszinók világa, a dúsgazdag vállalkozók ötcsillagos szállodái, no meg persze az utca másik oldala a maga egyszerűségével, szegénységével, nyomorával ismét megihlette a fejlesztőket, és az év harmadik havának végén ismét belevethetjük magunkat a gonosz elemek kiiktatásába. Azok számára, akik többre kíváncsiak, az SG hasábjain már nem egyszer foglakoztunk a játékkal, ahol összefoglaltuk, hogy miben is nyújthat többet a folytatás.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!
forrás: PC Games

Részletesebb pályák, fejlettebb mesterséges intelligencia, aprólékosabb taktikai elemek és persze feljavított grafika jellemzi majd a nemsokára érkező Vegas 2-t.

Rainbow Six: Vegas 2

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Csanjedi #8
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1195589265
    gyertek, játszani.
  • hernyo05 #7
    nekem nagyon tetszett az első rész, de a honlapot nézegetve nem az első rész története fog folytatódni, pedig nagyon jó volt!! nemtudom miért kapunk most más szerepet...de majd kiderül milyen lesz
  • koschwarz #6
    csak azt ne, számomra egy rémálom volt...és teljesen életszerűtlen is, ahogy ki kellett jelölni a waypointokat...persze ez abban az időben még jó volt, mert valszeg technikailag nem tudták megoldani azt az AI-t, ami megfelelő lett volna, de ettől még az idegeimet borzolta. oké, legyen egy taktikai térkép, vagy inkább az aktuális helyszín alaprajza, de akkor is a valósidejű parancsadás a sokkal élethűbb, és pörgősebb is.
  • G18XM8 #5
    Így is sirály, én amúgy sem használtam a taktikai tervezést mert vagy túl hamar megcsinálták a pályát a társaim (veszteséggel persze) vagy kipurcantak fél perc alatt. Inkább mindenki menjen mögöttem és játék közben teljesítsék a parancsaim, úgy jobb.
  • Carbine #4
    Ha vissza hoznák a taktikai tervezést, akkor még jó is lehetne
  • koschwarz #3
    én is, szerintem király volt az első vegas is.
  • G18XM8 #2
    Alig várom...
  • koschwarz #1
    puff.