Ötvös Tibor

Ingyenes játék X360 tulajoknak

Karácsony környékén a legtöbb X360 tulajnak igencsak meggyűlt a baja a Live! rendszerrel. A folyamatos morgolódásra a Microsoft is felfigyelt és megígérték, hogy a hibák kijavítása mellett megpróbálják kompenzálni a felhasználókat.

Nos, ez a kiengesztelés végül egy ingyenes játék lett, melyet mind a Silver, mind pedig a Gold előfizetők mindenféle fizettség nélkül mától érhetnek el a Live! rendszerben az Arcade menüpont alatt. Az Undertow a Chair Entertainment produktuma, mely a lenti trailer alapján nagyon látványosnak tűnk.



A játékban lehetőségünk lesz co-op online multira és 16 játékost támogató egymás elleni csatározásra is. Az "akció" mindössze egyetlen hétre szól, szóval legkésőbb vasárnap estig le kell húzni a merevlemezre a cuccot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #8
    DN MP után azárt még jöttek árkád játékok.
    Rayman-ek, Raving Rabbids, Shadowground, Alien Shooter 1-2, Pixar rajzfilmekből készített átiratok, Harry Potterek /4. rész gáz volt, többi frankó/,Gladiator: Sword of Vengeance /szvsz nem sokan lehetünk idehaza akik végigvittek, pedig nem rossz, csak ISZONYAT nehéz/, I-Ninja, Megaman átiratok /pár hónapja jött ki egy nagy kollekció PC-re!/, Pitfall, Psychonauts, Sonic átiratok... így hirtelen ezek ugrottak be.
  • fourgee #7
    Inkább azon háborodnátok fel, hogy ilyen típusú játékokat már nem is lehet látni... Nekem hiányoznak :) 7 éven keresztül egy +4-es büszke, de Amigásokra irigy tulajdonosa voltam, aztán 94-ben jött a menyország az ilyen játékokkal, de aztán hamar lecsengett, és ha jól emléxem az utolsó képviselője ennek a stílusnak a Duke Nukem Manhattan Project volt.
    Bár most jut eszembe, asszem eBay-en 100 font alatt láttam 1200-es Amigát sok-sok lemezzel, lehet hogy majd licitálok egyre :)
  • Filiic #6
    Még egy észrevétel. Micsoda hatalmas károk érnek a konzol elvesztésén kívül, amit még kárpótolni kéne. Brühühü, néhány hétig (ha egyáltalán olyan sokáig tart) nem tudsz játszani.
  • Filiic #5
    Teszem azt, összetöröd vkinek a kocsiját. Kifizeted. De kárpótlásul még odaadod a sajátod is mellé. Igazán reális elképzeléseitek vannak...
  • opeca #4
    Az garancia, nem kárpótlás.
    Kb, olyan mint ha én kiverném Bill Gates négy fogát, utána pedig a saját költségemre megcsináltathatná a fogait.
  • bertino #3
    jaja
    rohangálhatnak vele kedvükre :D
  • Filiic #2
    Van gari, nem?
  • bertino #1
    "A folyamatos morgolódásra a Microsoft is felfigyelt és megígérték, hogy a hibák kijavítása mellett megpróbálják kompenzálni a felhasználókat."

    ezt kiegészíteném azzal, hogy már akkor ezerrel engesztelni kellett volna, mikor tudatosan hótszar X360akat sóztak a nyakukba :DD