Németh Szabolcs

Turok - nem újjászületés, hanem elmúlás

Kövezzenek meg érte, de a hamarosan a boltok polcaira kerülő Turok köntösbe bújtatott "valami" nem méltó a hangulatos alapjátékhoz.

A fejlesztők néhány képpel próbálják vonzóbbá tenni az amúgy igen gyenge összképet, sikertelenül. Nem szeretnénk senkit és semmit lehúzni ok nélkül, de az ember egy igazán hangulatos dinoszauruszos őrület után minőséget vár, nem pedig elnagyolt fegyvereket 2004-es szintű grafikába ágyazva. Persze ez csak a külcsínre vonatkozik, hiszen a belső tartalomról majd akkor tudunk érdemben szólni, ha kezünk közé vesszük a játékot, és néhány nap alatt végigjátsszuk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Mindenesetre a jelenlegi állapotában nem tűnik piacképesnek a Turok legendát felelevenítő projekt, de ha a megvalósításon túltesszük magunkat, és a hangulata nagyon ott lesz az FPS-nek, akkor még nagy siker is lehet belőle.

Propaganda Games

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Balumann #18
    Grafikával nincs gondom, de képek alapján nincs sok jó előítételem a játékról. Remélem nem Crysis irányba megy, hogy kikell írtani félmilió embert, utána meg szuperdínókat kell majd ilyen szuperfegyverekkel lövöldözni.
    Képek alapján nekem nem úgy tűnik, hogy ez a játék ütni fog :S
  • Zocsi #17
    Az lesz az sztem!
  • dronkZero #16
    Carnivores?
  • Zocsi #15
    Nem-nem, nem az volt! Azt is ismerem, bár én nem játszottam vele, csak egy haverom tolta mindig.
  • Tinman #14
    Tresspasser
  • Zocsi #13
    Sztem a Turok anno irtó idegesítő játék volt, és még grafikailag is gagyi volt! Volt viszont egy dinóvadászós játék. Annak a címére nem emléxem, de a pályák arról szóltak, hogy egy-egy példányt le kell hentelni egy szigeten, ahol rendes fauna volt, hajáztak, vadásztak ők is, aludtak...stb. A játékba jelentős volt a szélirány és a mászkálás közben keltett zaj (és ez kb. '98-ban volt!). Ha rossz irányból mentél, rossz taktikával, akkor te haltál meg és nem a dínó. Persze korlátozott fegyver és lőszeranyag... a pályákon pedig no powerup!
    Mellesleg én jobb szeretem a sztorival és logikai kombókkal ellátott shootereket, ahol nem UT szinten kell menni és eszetlenül gyakni, ami egyedül a nehezségi szintje miatt lehet addiktív, mert az embert csak az motiválja, hogy "nem igaz, hogy nem tudom kinyírni". Mivel pörgős, a grafikára nem nagyon figyel az ember, persze tény hogy nagyon sokat számít a hangulat miatt! De nekem engem pl. az UT 2004 mindig csak felba@szott!
  • Tinman #12
    Rokonlélek vagyol-e?
    Witcherért élek/halok jelenleg... mit jelenleg, már lassan 1 hónapja tolom :-D
  • Indigo #11
    Ez a cikk most akkor miről is szól?

    Láttam valami ingame videót a játékról, ahol éppen dínókat gyilkolászik a faszi. Ha erről fog szólni az egész, akkor ez irtó primitív és unalmas játék lesz... pfff.. Hangulata sincs igazán, pedig ez lehetne a legnagyobb vonzereje a játéknak, mert egyébként csak sima hentelésnek tűnik.
  • dronkZero #10
    Turok legenda? Nosztalgia, maximum. Azért a Turok első része még saját korában is igencsak randa volt, a megvalósítása meg gagyi. A második rész az ellenség AI miatt elég érdekes lett, de a gagyizmus azon is érezhető volt.

    Így azon sem lepődök meg, hogy ez sem lesz egy korszakalkotó durvulat, inkább csak egy kis szórakoztató B-kategóriás lövölde...
  • Simaji #9
    Cewa mindenki.

    Nos hát én leszek akkor középen. :P

    Nekem tetszett a Turok első rész igaz nem sokat játszottam vele. A Witcher viszont nem igazán tetszik. Valamiért nekem nem.

    A Turok kettő meg szerintem annyiban rossz lett, hogy azon kívűl, hogy nagy dögöket kell írtani benne szinte semmi köze nincs a az első részhez már amennyire én gondolom.

    De ez csak saját vélemény.