Németh Szabolcs

Empire of Sports, egy sportos MMO

Nagyon nehéz manapság eredeti ötlettel összefutni - egalábbis olyannal, ami annyira azért nem eredeti, hogy csak az íróját hozza lázba.

Az Empire of Sports, egy leleményes ötlet MMO-s megvalósításban. Sportfanatikus legalább annyi van a Földön, mint Sims-fanatikus. Tulajdonképpen már ennek a tudatában nyugodtan hátradőlve fejlesztgethetik online játékukat a készítők, hiszen kereslet biztosan lesz. A játékban az összes MMO-hoz hasonlóan egy karaktert kell kreálnunk, de nem varázserejét vagy fegyvereit kell fejlesztgetnünk, hanem a kézügyességét, labdabiztonságát, kitartását, teljesítményét stb.



Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az Empire of Sportsban minden nap új feladatokkal szembesülve kell egyre jobb szintre fejleszteni karakterünket, hogy azután a kiválasztott sportban sikereket könyvelhessen el. A fejlesztés jelenlegi fázisában tenisz, bob, síelés, és a kosárlabda áll mindenki rendelkezésére, de tervezik a futball beépítését is, ahol huszonkét ember valóban két csapatot alkotva küzdhet majd meg egymással. Bővebb információért a hivatalos oldalt mindenképpen érdemes átböngészni.

Empire of Sports

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cat 02 #4
    lol, van Shoot Online is xD
    Golf MMORPG
  • carville #3
    Egy komoly MMO-t gyakran sokkal többe kerül kifejleszteni mint egy átlagos játékot.
    Nem a fejlesztői lustaság miatt álltak rá nagyon erre, hanem azért mert miután készen van már folyamatosan dől a lé a havidíjak/fizetős tárgyak képében, ráadásul minél többen játszák, annál több. És ezért hosszú távon összehasonlíthatatlanul többet lehet vele kaszálni mint egy normál játékkal, amit sokan úgyis lewarezolnak.
  • xmodule #2
    LoL:D
  • opeca #1
    Miért nem csinálnak MMO szarást is?
    És akkor virtuálisan szarhatna mindenki.

    Most mitől is olyan nagyon faszányos doog ez az MMO?
    Ja mert nem kell hozzá AI-t programozni, meg a többségéhez nem kell ultrafrankó grafika, csak egy rakás szerver, és dől a lé:)
    Értem:)