Németh Szabolcs

Bejelentették a Deus Ex 3-at

2000-ben egy nagyon izgalmas, és jól megírt történettel megfűszerezett FPS-RPG-vel gazdagodtunk. Néhány év múlva jött a folytatás, amely már nem ragadtatta el annyira a kritikusokat.

Az Eidos a harmadik résszel ismét bankot akar robbantani, és a 18-24 hónaposra tervezett fejlesztési idő alatt valóban lehetőségük van a fejlesztőknek egy minden tekintetben az első rész minőségét elérő, netán meghaladó játék elkészítésére. A bejelentésen túl sok mindent nem tudtunk meg. Az biztos, hogy konzolra jönni fog a játék, de a PC-s verzió is több mint valószínű. Habár erről nem tesznek említést, mi mégis úgy gondoljuk, hogy a PC-n hódító útjára indult izgalmas Deus Ex nem fogja cserbenhagyni a legrégibb platformot, és két év múlva mi is leolvashatjuk a monitorról, hogy "Deus Ex 3 installed."

Klikk ide!

A hivatalos sorok mellé egy betekintő videó is érkezett, ami azért túl sokat nem fed fel a harmadik részből. Ez annak is köszönhető, mivel a Deus Ex 3 valószínűleg egyelőre főképp a tervezőasztalokon, különféle A4-es papírokon létezik.

A videó

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Boba Fett #5
    Nevetséges! A második rész is óriási csalódás volt az első után (ami életem egyik legjobb játéka), de ha ez egyből konzolon kezdei, akkor biztos gagyi átirat lesz belőle és megint kihagynak minden fontos apró elemet, amit a konzolon nehezebb lenne megcsinálni.
    Nem fűzök hozzá reményeket. :-(
  • Randal #4
    Várjuk. Várjuk:)
  • Szefmester #3
    ajjaj ha nem licencelt grafmoci lesz benne akkor ez az idő nagyon kevés lesz egy ilyen játéknak, szal remélem nem egy sablonos és unalmas fps-álrpg-t kapunk vagy egy szerencsétlent buggyűjteményt hanem az első rész elvárható minőségű folytatását.. az Invisible war-t legszivesebben elfelejteném
  • Tinman #2
  • Juszufka #1
    JESSSZ!!!!