Németh Szabolcs

Előkészületben Assassin's Creed 2?

PC-re még meg sem jelent az Ubisoft prémium kategóriás játéka, de máris a folytatás ötletével játszadoznak.

Persze azért ez minket annyira nem lep meg, hiszen a francia székhelyű vállalat sosem titkolta, hogy trilógiát szeretne Altair kalandjaiból. Altair elkezdi, fia folytatja, és végül a modern világban az egyik leszármazottja befejezi a véres melót. Persze a fejlesztőknek addig még van egy adósságuk, amit reményeink szerint minél hamarabb pótolnak majd, és karácsony után nem sokkal végre mi is megtapasztalhatjuk azt, amit a konzolosok már egy ideje élvezhetnek.

Klikk ide!

Persze részleteket még nem tudni a folytatásról, hiszen minden valószínűség szerint az egyelőre még csak a fejekben, illetve néhány skiccen létezik

Assassin's Creed

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SamFisher22 #10
    ...hiszen a francia székhelyű vállalat sosem titkolta...
    ezt honnan szedtétek?
  • bitbandita #9
    Olyan??? Nekem nem olyan kell, nekem AZ kell! Én Garrett-et akarom! Meg a Thief univerzum sötét világát. Elmegyógyintézet rulez ;)
  • Suffering #8
    assasins creedben am lehet a mai világban mászkálni egyes Memoryk között. kivi leszek a harmadikra. az ilyen GTA+Hitman keverék lesz?
  • Inquisitor #7
    "Persze részleteket még nem tudni a folytatásról, hiszen minden valószínűség szerint az egyelőre még csak a fejekben, illetve néhány skiccen létezik"

    Lassan vagy fél éve tudni, hogy eleve trilógiának készül, csak az első rész sikerétől függ, akkor szerintem bőven megvan még a harmadik résre vonatkozó story board, helyszínek, stb.
  • HAF Rigel #6
    Talán Hitmanre jobban emlékeztet , mint a Thiefre . De egyébként meg überbrutál a játék.
  • dronkZero #5
    Miért, egyébként alapból nem olyan, mint a Thief?
    Vagy inkább Hitman-féle elvegyülős, "neménvoltam, mivanitt?" jellegű bérgyilkolós? Trailerektől nem lettem okosabb, bár azokból Hitmenes beütés jött le...
  • Tinman #4
    Jogos kérés!
  • bitbandita #3
    Istenem, kérlek intézd el nekem a Thief4-et Assassin's Creed motorral! Megígérem megeszem a finomfőzeléket, naaa, légyszi!
  • Cat 02 #2
    2. fele jó 5let :D
  • Thaddeus #1
    Tehát Altair legyilkol sok embert. A fia még többet (erős mentori háttér). A leszármazottja pedig (mai világban), HITMAN? Kíváncsi lennék, ahogy pl. New Yorkban Pókember módjára ugrál gerendáról (üvegről) gerendára. Nem kritika, csak komolyan érdekel.
    Amúgy ez apa-fiús dolog tök érdekes. Elképzelem mint Fable-ben kis srácként macikat rabolunk el kislányoktól titokban, vagy a nagyi ablakba kirakott sütijéből csenünk el egy darabot. Aztán kamaszkorban Sas-apuval együtt gyilkolásszuk az emíreket és gonosz lovagokat. :) Kíváncsi vagyok na!