Németh Szabolcs

Képek érkeztek a Conflict: Denied Ops-ból

A Pivotal Games neve mindenkinek ismerős lehet a Conflict sorozat révén. A Denied Ops az ötödik epizód lesz a sikeres folytatásos regényben, ahol két karaktert irányíthatunk majd egymással párhuzamosan.

A kooperatív módra ráerősítő FPS-ben a titoktartás kötelező, ugyanis senki sem foghat gyanút, hogy az Amerikai Egyesült Államok kormányának megbízásából próbálunk rendet tenni a világban, viszont a tengerentúli állam hatalmának nagyon nagy szüksége van ránk, hogy megfékezze a gonoszt.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Szokványos ruházkodás, mindenféle ismertetőjel nélküli megjelenés jellemez minket, és egyetlen hivatalos dokumentum nem szól arról, hogy mi kik is vagyunk valójában. A feladatunk roppant egyszerű: névtelenül, szinte árnyként közlekedve rakjunk rendet a velejéig romlott világban.

Conflict: Denied Ops

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • búgódisznó #6
    Mi a bajod a graffal sztem tök jó.
  • Balumann #5
    Én pedig most nyáron játszottam a második részével, az elsővel már nagyon régen. Nagyon jó játék, az 1-et nagyon szerettem (azt végig is vittem), a 2-t nem tudtam (sok volt a gránát :D). Én nem igazán értem, hogy miért nem lettek annyira ismert játékok. A mai sok szar mellett is szvsz simán megállja a helyét, mégha nincs is benne dx10 meg sok effekt...
    Szerintem nagyon jó lesz ez a játék is. Főleg ha COOP módot is raknak bele (hálózaton keresztül, nem osztott képernyőst)
  • Tower Guard #4
    A Conflict-os játékok nem arról voltak híresek hogy belső nézetesek és hogy csak 2 szereplő van:S a Desert Storm és a Desert Storm2-ben 4 szereplő volt és külsőnézet(nagyon szír gamek voltak, főleg az 1-es rész). Elvesztette ez már a varázserejét szerintem legalűbbis azt az élményt már nem nyújtja többé amit nekem régen az előző részek
  • Requiem88 #3
    nekem tetszik
  • lipike008 #2
    Lehet h nem egy Crysis, de nem is eszi meg a géped :D Ha egy speckó játékmenetet adnak neki beválhat.
  • Cat 02 #1
    ez se a grafika miatt lessz híres :)

    btw Field Ops al mi van ?