Németh Szabolcs

Megjelenés előtt az Empire Earth 3

Az első rész nagyon jó volt, a másodikkal el lehetett játszani, de nem maradt meg sokáig az emlékezetekben, a harmadik rész pedig az előzetes információk szerint egy lebutított stratégiai játék lesz. Van ennek értelme?

A kőkemény válasz ez lenne: nincs. Komolyan nem értjük, hogy a néhai pazar első rész után miért kezdett zuhanórepülésbe az EE sorozat. A második rész grafikailag hiába múlta jócskán felül az elődjét, a nagybetűs hangulat teljesen kiveszett belőle. Nagyon sokan el is fordultak a játéktól, és érthetetlen módon a Mad Doc úgy gondolta, hogy úgy teszi népszerűbbé a harmadik címet, hogy kiveszi belőle a komplexitást, az izzasztó stratégiai feladatokat. Lelkük rajta. Összesen három nemzet közül választhatunk, amelyeket kedvünkre formálhatunk, és a cél nem más, mint a Föld uralma, azaz a globális hatalomgyakorlás.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Vivendi Games gondozásában hamarosan piacra kerül az Empire Earth 3, amely ha feleannyira jó lenne, mint az első rész, már kitűnne a sorból.

Empire Earth 3

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rise Against #3
    áh az első nagy alkotás volt. Imádtam. Leültem, elkezdtem jétszani az őskorban, a pálya felét elkerítettem magamnak, és szépen csendben elfejlődgettem magamnak. Egész napra lekötött egyetlen menet. Jó érzés volt, amikor a falaim mögül kimozdultam 2. vh-s tankokkal, és nekimentem a jócskán lehagyott ellenfél muskétásainak :D Vagy atomot dobtam a 18. századi épületeire.
    A 2. rész, na arról nem vagyok hajlandó nyilatkozni D: pff okádat
  • Mátémáté #2
    Hát igen...
    Az első résszel órákat játszottam, ami nem is volt nehéz dolog:P
    Bátyámmal csak csodaépítéssel tudtunk nyerni már két ellenfél ellen is:P Nagyon izgalmas volt.
    A második rész meghát...blö
    Talán csak ennyi nekem nem tetszett még azt se tudtam hol lehet korszakot lépni talán ez tűrhetőbb lesz.Meglátjuk...
  • HunGripen #1
    Részben egyetértek, de már mint több helyen is elmondták:

    !!!!!!!!!!!!
    Nem 3 nép lesz hanem 3 fő civilizáció(teljesen más épületekkel, egysgégekkel és taktikával) és azon belül lesznek külön népek(pl.Nyugat-->Nagy Britannia) különböző extrákkal(pl. a briteknek a tengeri fejlesztések egy része egyből kilesz fejlesztve).

    Novemberben kiderül.