Németh Szabolcs

Precursors - világok harca

A Deep Shadows a White Gold, és a Boiling Point után ismét (vagy csak most?) nagy dobásra készül. Az FPS-RPG elemeket keverő űrbéli móka a mostani piacon igazán üdítően hathat.

A 2008-ban megjelenő Precursorsban az emberiség már réges-régen rutinszerűen járkál a bolygók közt, és több száz civilizációt fedezett már fel. A probléma csak az, hogy minél jobban megismertük a körülöttünk lévő világokat, annál inkább rá kellett döbbenünk, hogy míg egyes világok fénykorukat élik, zöldellő erdők alatt roskadoznak, addig másoknak a mindennapi betevő megszerzése is iszonyú áldozatokba kerül a kietlen, sivár vidéken.

Ám egyeseknek ez pont kapóra jön, hiszen kalózkodással mesés vagyonra tehetnek szert. A tisztességesebbek legális takaró alá menekülve kereskedőként tengethetik az életüket a világok között, míg mások egyszerűen csak küldetésről, küldetésre járva ismerkedhetnek a világokkal, szerepjátékokra jellemző játékmenetben.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Kétségkívül nagyon sokat szeretnének belesűríteni a fejlesztők a Precursors-ba, és kérdéses, hogy a sok-sok fantasztikus elem belefér-e egyáltalán ebbe a sokszínű próbálkozásba. Reméljük a legjobbakat.

Deep Shadows

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jeti00 #7
    sztem megveszem, jónak tűnik!
  • kisb92 #6
    reménykedjünk
  • gyuri12 #5
    és kevesebb bug...
  • lalakov #4
    Csak olyan legyen, jobban optimalizálva.:))
  • avman #3
    mivel a prekurzor ebben az esetben előfutárt jelent. asszem megbodogult brian daley használta először a jinx trilógiában. kár érte, mert alacrity fitzhugh kalandjai ezerszer vonzóbbak lennének bármilyen játéknál.
  • gyuri12 #2
    csak ne legyen olyan mint a boiling point...:/
  • morden #1
    Ha jól emlékszem a galactic civilization II-ben is valami precursor volt a mindent teremtő faj :P Minden fejlesztőcég megpróbál kitalálni egy univerzumot magának , de nem sokkban különböznek egymástól és nincsenek is kidolgozva . Álltalában vannak kereskedő fajok, háborúzó fajok , technokraták, emberek stb már kezd kicsit unalmas lenni . Miért nem csinálnak pl a Babylon 5-ből egy jó kis űrstratáégiát , csak a star trek-hez hasonlítható az univerzuma kidolgozottsága és mégse csináltak belőle soha egy játékot se , pedig szerintem van annyi rajongója , hogy megérja valami pofás ötletgazdag, jó történetvezetésű gémet csinálni belőle ...