Németh Szabolcs

Raklapnyi Pro Street kép érkezett

Mostanában megszaporodtak a Pro Streettel foglalkozó hírek, ám a felelősség egyes egyedül az EA-t terheli, hiszen ők dobnak be lassan minden nap eszméletlen képeket a köztudatba.

A mostani postával tizenkét izgalmas kép érkezett, nyolc közülük a szabadban, négy pedig a tuning műhelyben készült. Azt ismét mindenképp megállapíthatjuk, hogy bitang jól néz ki a játék, és a médiaanyagokat nézve valószínűleg az autónk testre szabásának sokszínűsége sem hagy majd kívánni valót maga után.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


Pro Street

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomiboy1989 #17
    Azért a sok jó közt van egyképt hiba is!:)
  • Sadist #16
    Nem jogsiért kerülgetted a bólyákat, hanem mert Porsche tesztpilóta voltál. A jogsiszerzős dolog a Colin McRae Rallyban volt.
  • Akuma #15
    A jogsis rész egy külön kedvenc volt benne... bólyákat kerülgetni időre, meg farolgatni stb...
  • Akuma #14
    Szerintem még mindig az NFS Porsche az egyik best of. Törés is van, rendes tuning is van, nem csak ez a hülye level 1-2-3 street pro race vagy mifene... Sőt még hó is van! Sokkal realisztikusabb a fizikája is, mint a későbbi NFS-eknek... Szívesen viszont látnám azt az NFS részt is akár, ha feltúrbóznák a grafikáját.
  • Sadist #13
    Én ezt megmondom neked előre, hogy soha nem is lesz többé törésmodell az NFS sorozatban. Egyszerűen azért, mert nincs rá igény, így is megveszik sok ezren, mégtöbben letöltik, és már azzal is hozzájárulsz a gagyigyártó gépezet működéséhez, hogy letöltöd. Ha a szar, amit kiadnak nem volna sikeres, akkor nem csinálnák, és dönthetnének, hogy vagy új dolgokat raknak bele (régieket hoznák vissza), vagy lehúzzák a rólót az NFS szérián.
  • xardas231 #12
    nem tom szövegértelmezésedre hányast kaptál anno de azt írta: "EDDIG szvsz a Porsche és az underground vonalon az U2 a legjobb"
    remélem másodszorra sikerül megérteni...
  • STFU #11
    jatszal csak az uderground2 vel tovabbra is, nem kotelezo megvenned ezt.remelem nem toltod le akkor. ugye??
  • Ginos #10
    szerintem egész pofás képek,csak a játék legyen jó
  • Nohab #9
    VAnnak képek és videók is. Ezt most betartották.
  • ldavid #8
    ha az íéj nem lenne ilyen pénzéhes szarrágó társaság, nem kellene évente összerakniuk egy olyan játékot ami alig tud valami újdonságot vagy érdembeli fejlődést felmutatni
    eddig szvsz a Porsche és az underground vonalon az U2 a legjobb

    Zocsi: ja, hát nem sűrűn