Németh Szabolcs

Októberben érkezik a Flight Simulator X kiegészítője

A Flight Simulator az Age of Empires mellett a Microsoft egyik legnagyobb hagyományokkal bíró játéksorozata. Mindegyik rész az idő múlásával számtalan kiegészítővel bővült, és persze ez alól most az FS X sem lehet kivétel.

A repülőgép-szimulátorok piacára több neves, illetve ismeretlen fejlesztőcsapat is megpróbált már betörni, de huzamosabb ideig egyik sem tudta megvetni a lábát a kategóriában. Eddig a Microsoft Games szimulátora volt az egyetlen, amely - néhol horribilis gépigénye ellenére - hosszútávon is sikereket könyvelhetett el. Az Accelerationra keresztelt kiegészítő ezt a diadalmenetet szeretné folytatni. Húsz küldetés, új madarak (F/A-18A Hornet, EH-101-es helikopter, P-51D Mustang), valamint a Red Bull Air Race hat helyszíne is bekerült az Accelerationba.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A DirectX 10 alatt íródott kiegészítő a tengerentúlon október 23-án kerül a boltokba, míg hozzánk mindössze három napos késessel, október 26-án érkezik a szimulátor.

Flight Simulator: Acceleration

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Akuma #7
    Nekem csak az alap játék van meg, mert az 5000-ért megkaptam... egyébként semmi bajom vele, netről le lehet szedni legálisan repcsiket, a deluxe tudtommal csak annyival ad többet. Bár erre nem mernék megesküdni.
  • wolruf #6
    Ez volt a kérdésem. Nos, akkor megvásárlási láz indul :) Érdemes megvenni a Deluxe-ot, vagy a sima is épp' elég élményt ad. Demo után nehéz lenne ezt megállapítani... :-/
  • Akuma #5
    Az én gépemmel felhúzva és patchelve szépen elfut, mintha csak az FS2004-el játszanék... nagyon sokat javít rajta a patch, ugye talán ez csak az eredeti verzión megy...
  • wolruf #4
    Én is eredetiben kívánnám megvenni, de mivel a demó katasztrófálisan futott (értelmes grafikai beállításokkal, de úgy, hogy legalább az újdonságok látszanak), nem merem (még) bevállalni megvásárlásra, mert ha élvezhetetlen, akkor pénzkidobásnak tartom. Akkor marad az FS 2004.
    Tinman, milyen a konfigod, amin 21 FPS a max? Nekem P4 3Ghz, 2GB, Ati 1950Pro 512 MB.
    Ezen a demó még éppen játszhatóan (de inkább nem, játszhatóan) futott.
  • Akuma #3
    Én azt nem ajánlanám... szétcseszte a játékot nálam, egyébként most nem ugrik be a neve
  • Tinman #2
    Nekem megvan eredetiben -flame nem érdekel!- és bizony max grafon 21 FPS-nél többet még nem láttam :-/
    Jó volna valami használható patch már rá.

    Kérdés: Ki tudja, mi a neve annak a kiegészítőnek/patchnek amivel a google earth felvételeket használja a progi?
  • wolruf #1
    Köszönöm, kérem :) Bár jobban örülnék, ha egy picit lejjebb esne még a FS X Deluxe ára. Nem tudja valaki, a hivatalos patchel gyorsabb, folyamatosabb lett, mint annó a demo volt? Elvileg a patch 20-60% teljesítmény javulást ígér. Ha igen, megveszem. Ha nem, várok míg olcsóbb lesz (és addigra a gépem is elég erős lesz hozzá :).