Németh Szabolcs

Unreal 3 motorral érkezik az End

Eddig csak néhány szóban emlékeztek meg a Faramix Enterprises-nél az End-ről, ám mikor kiderült, hogy FPS-ük az Epic híres-nevezetes Unreal 3 motorját használja majd, elszabadult a pokol.

Mindenki tudja, hogy mire képes az Epic. Amikor sokan azt gondolták, hogy a Quake nem verhető, jött az Unreal, majd az Unrel Tournament és minimum egyenlő partnere volt az ID software által fejlesztett FPS-nek. Nem véletlen tehát, hogy a Faramix a legújabb portékájába az Unreal motort licencelve fogott bele. Ha a fejlesztőcég elnöke, Michael Dehen buzgóságából indulunk ki, akkor valóban nagyon nagy játékra készülhetünk.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Unreal 3 motorját licenceltük az Endhez. Olyan programot szeretnénk letenni a játékosok elé, amely alapjaiban reformálja meg az FPS fogalmát. Az új motor adottságaival legmerészebb álmaink is megvalósíthatóvá válnak, és egy jó sztorival, innovatív játékmenettel megismertethetjük a nevünket a nagyközönséggel."

Mark Rein, az Epic Games munkatársa szintén örömét fejezte ki, hogy a motorjukat egy ifjú titán csapat vásárolta meg, akikben hatalmas bizonyítási vágy dolgozik, ezért kétsége sincs afelől, , hogy az End pozitív fogadtatásban részesül majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Rodman6 #12
    Aki szereti a viasztesteket, annak biztos bejön az Unreal3 motor, mert az ezt használó játékokban csak ilyen külsejű alakokkal találkoztam.
  • gyuri12 #11
    :)
  • Tinman #10
    "Az új motor adottságaival legmerészebb álmaink is megvalósíthatóvá válnak,"

    8800-at dobjam a kukába vagy maradhat?

    "Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Unreal 3 motorját licenceltük"

    Büszke vagyok, hogy ma vettem 20 dkg Fornettit, bár nem én találtam ki a receptjét, nem én találtam ki a töltéléket, nem én készítettem el, hogy már csak a sütőbe kelljen tenni, de akkó' is bütte' vagyok!
  • beef #9
    "Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Unreal 3 motorját licenceltük az Endhez."
    Én arra lennék büszke, ha fejlesztettem volna egy motort, pénzért bárki vehet.

    gumibéka: szerintem még nincs mit írni róla többet, mert valószínűleg ennyi az össz infó.
  • Atees1987 #8
    hát jah... :S
  • gumibéka #7
    Na ezaz, így kell írni a 0+1-ről egy cikket. Az unreal 3 motortt már ismerjük, talán az Endről szólhatott volna pár szót...
  • psishock #6
    Hát ebben a fázisban tényleg szinte semmit nem lehet tudni róla. Valamikor 2009 re tervezik kiadni, és azt is már tudjuk Szabitól, hogy u3e-s fps lesz ami szerintük alapjában fogja megrengetni az fps-ek ről alkotott fogalmunkat (ala bioshock, ami nemhogy... na mind1 akinek tetszett tetszett, nem éri meg pazarolnom az energiát). A honlapjuk elég vérszegény, de ez itt nem is gond, csak koncentráljonak a megvalósításra. A "games" fülnél csak az End található (azaz első próbálkozás), azon belül is egy hatszáz kilós fless animáció (konceptrajz gondolom) 1 esti, városi esőben ülő főhősről? aki az italát szorongatja bánatában, az alatt 1 agyonkompresszált jpg az "End" (esetleges?) célkeresztes logójáról ami alatt írásban is kifejezik, hogy fejlesztés alatt van. Érdekesség talán, hogy a "jobs" alatt animátorokat és textúrázóka keresnek. (poénos rosszmájúság on: ezexerint, ha nem találnak akkor pocsék animációk- és szörnyû textúrákkal számolhatunk előlreláthatólag ;)
    Naggyából ennyi amit most ki lehetett halászni róla a nagy és végtelen hálózatból.
  • gumibéka #5
    Na de mi az az End?
  • drizzt1666 #4
    lol @ előttem szóló :D

    tps-t többre tartottam mindíg is. a mai világban meg nagyon nehéz újat mutatni, mert nem elég csak egy jó ötlet.
  • Skeez #3
    Megreformálás már ráférne az fps-re.
    Szívesen adnék tippeket a fejlesztőknek, mondjuk ezek arról szólnak, hogy melyik gamában, mi volt a jó. És így összerakni egy újat.
    Bár egy fps-n nem igazán lehet mit újítani. Menjél-lőjjél. Esetleg oldj meg közben feladatot. Netán időre, hogy ne legyen unalmas, és jól felidegeld magad, mert 1 kiba egyszerű feladatnál tízedeken múlik, h nem jutottál tovább, és akkor csapkodod még az eget is és verdamte spiele és jönnek a trollok akik ráfolyatják a fülzsírjukat és...a.aa..rr..