Németh Szabolcs

A Take2 sorozatot tervez a BioShock-ból

A BioSchockból máris másfél millió fogyott, és a sikert látva a Take 2 máris másként tekint a játékra. Már azt is elképzelhetőnek tartják, hogy két év múlva a BioShock 2-vel boldogítsanak minket.

Néhány héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a BioShock-kal mennyit házalt a fejlesztőcsapat feje, hogy egyáltalán megjelenhessen a program. A Take 2 szerencsére látott fantáziát a játékban, és felkarolta a projektet. A BioShock azóta már megjelent és néhány nap alatt több mint másfél millió példány fogyott a kissé horrorisztikus történetből. Strauss Zelnick, a Take 2 egyik befolyásos alakja a GTA-sorozatot említette példaként, és azt is elárulta, hogy a BioShock könnyedén a jól ismert gengszter sorozat nyomába léphet, ami pontosan annyit jelent, hogy a cég kétévente egy-egy epizódot jelentetne meg.

Klikk ide! Klikk ide!

Ezek alapján 2009-ben már a folytatással játszanánk, de ezt az információt még ne begyük készpénznek, mert a világban, és főleg a játékiparban percről-percre változhatnak a dolgok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skeez #15
    Nem tudom, mi a pláne a hírben.
    A reklámon kívül.
    Az utóbbi években, ha valami kicsit is sikeres volt, abból szó nélkül készült folytatás.
  • 5i #14
    Nekem nagyon bejött, épp ma pörgettem ki.

    Bár volt benne pár rész, ami nem annyira tetszett, de összességében még így is kiemelkedik a ma kapható FPS-ek közül.
  • fourgee #13
    "ennyi fogyott annak ellenére hogy mekkora egy buggyüjtemény? mégis lehet hatása az eladásokra a reklámoknak.."

    Szerintem a Bioshock-nak a legjobb reklámja maga a fejlesztőcsapat. A fejlesztőcsapatnak meg a legjobb reklámja a System Shock 2. Aki annak idején éjszakákon keresztül ott ült előtte a sötétben, fejhallgatóval, nagy hangerővel, és hagyta magát "sodródni" a történettel, az látatlanba is bizalmat szavaz annak készítőinek. Vagyis, ha az idei év termését nézzük, és csak fejlesztő és cím alapján kellene kiválasztanom egyet, úgy hogy egyik játékot sem látom, akkor nekik adtam volna a voksomat.

    A bughalmaz meg érdekes téma. Sok esetben akkor jön elő, ha crack-elve van a játék Azt meg úgy használni nem szép dolog ám Na jó, egyezzünk meg abban, hogy én túlságosan is elfogult vagyok a System Shock2-es emlékek miatt, ti meg hivatalos fikázók vagytok Azt viszont nem szeressük, ha valami jó és sorozat lesz belőle, mert akkor a sorozat már nem jó. Akkor majd helyette
  • gyuri12 #12
    az szívás...:/
    mondjuk,mé nincs mentett állásod vazze? én mindig úgy szoktam kitörölni a cuccokat,hogy meghagyom a legújabbat,és az az előtti 2-őt,és akkor sosem szívom meg a bugokkal
  • Seth #11
    kivételes esetek mindeíg vannak ^^ így jártál
  • opeca #10
    Szerintem ebben a játékban nincsen semmi különleges.
    Leginkább Beljajev, "A kétéltű ember" regényére emlékeztet, persze annak egy szegényesen továbbgondolt változatára.

    Mi az az extra, ami miatt hanyat kell esni tőle?

    Igazság szerint majdhogynem unalmasnak éreztem, a főszereplővel, és a helyzetekkel pedig egyáltalán nem is tudtam azonosulni.
  • Szeszmester #9
    20 játékóra után belefutottam egy bugba, ami miatt nem lehet továbbjutni.
    Régebbi mentett állásom nincs.
  • onimusha #8
    én x360on toltam végig és nem tünt bugos-nak, mellesleg sztem az elmúlt közel egy év felhozatalát nézve nem emlékszem normális fps/shooter játékra a Gears of War;GRAW 2;R6: vegas kivételével, ami meg még elöttünk van: Halo3/COD4/Crysis de ez is csak 3 cim, moha airborne nemrég fejeztem be hát erős közepes, meg elég rövid, sztem egy folytatás nem árta mert a bevezetés meg a story elég rövid/kusza a játék hangulata nagyon egyedi viszont az utsó bossfight röhejesen könnyű, pedig normal mode-ba toltam végig.
  • feamatar #7
    tartottam tőle hogy ebből is sorozatot csinálnak :(
    jó játék, addig ok, de a sorozattá válás nem tesz jót egy franchise minőségének sem(kivéve ha azt úgy adagolja mint a Blizzard... bár ők talán már a ló túloldala, hogy a 3DRealmsről ne is beszéljünk :D)
  • Zedas #6
    Ellentmondanék:

    Én nem találkoztam buggal, tökre tetszett a játék, és nagyon várom a következő részt :)