Németh Szabolcs

Borderlands - új terepen hódít a Gearbox

A Gearbox nevét halva mindenkinek a Brother in Arms jut az eszébe. A BiA is nagyion jó, de a srácok most egy még jobbnak ígérkező akció-RPG-FPS stíluskeveredésen dolgoznak.

A történet Pandora bolygóján játszódik, ahol nem éppen a rendes mederben folynak az események. Emberek tűnnek el, és a még meglévő rendészeti szerv-maradvány is teljesen tanácstalanul áll az eltűnések mögött. Különösen veszélyeztetett Borderlands környéke, amelytől a hatalmon lévő kormány mindenkit óva int. Egyedül néhány városban találnak menedéket az elkeseredett emberek, ám lassan már ott sincsenek biztonságban az állandó jelleggel fosztogató banditák miatt.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A kerettörténet nagyjából ennyi. Mi zsoldosként kapcsolódunk a sztoriba, hogy küldetéseket elvégezve szaporítsuk dollárjainkat. Mindezt egyedül nagyon nehéz lenne teljesíteni, ezért kooperatív módban a "barátokkal mégiscsak könnyebb" alapon koppintunk az ellenség orrára. Nehéz hinni a híreknek, de a fejlesztők több száz fegyvert, és karaktert ígérnek, ami - valljuk meg -, a 8-10 igazságosztóhoz, és választható főhőshöz szokott lelkünknek kissé furcsa.

Borderlands

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jeti00 #4
    tetszik, a játék is legyen ilyen :) h állunk megjelenéssel?
  • Laacaa #3
    Nekem a Gearboxról az Opposing Force jut elsőre az eszembe. :) Hiába... egy ideje nem követem a játékokat. De így képek alapján megtetszett. Olyan Mad Max + Fallout hangulata van... kár, hogy biztos egy erőmű kell majd hozzá.
  • gyuri12 #2
    jól néz ki,legyen a belseje is ilyen,és akkor rendben leszünk
  • Skeez #1
    Klassz a dizájn.
    Főleg, ahogy az hombre szeme világít.