Németh Szabolcs

Pro Street: az elmúlt napok képei

Az Electronic Arts begyújtotta a rakétákat, és naponta 1-2 képpel, néha videóval tartja fenn a játékosok maximális figyelmét, hogy a megjelenéskor mindenki ezerrel száguldjon a legközelebbi forgalmazóhoz.

Mivel minden egyes képet felesleges külön hírben közölni, most egy nagyobb csokor segítségével a nemrég megjelent képeket egyszerre nyújtjuk át. Továbbra is nagyon várjuk az EA játékát, de amit tudni lehet a programról azt már mind megírtuk. Talán annyit érdemes még egyszer kiemelnünk, hogy a Need for Speed sorozatot megújító epizód október 30-án landol a boltok polcain.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Pro Street

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zocsi #4
    Furcsa. Csak nekem tűnik fel (?), de az utolsó két képen eléggé látszik, hogy míg az utcsú előtti egy jóval korábbi "ingame" kép - sztem meglehetősen post-photoshoppolt stuff, míg az utolsó már egy hihetőbb állapotot mutatú kép. Elég ha a felnik shader-ét vizsgáljuk. Szal' mégse lesz ez olyan szép, mint elsőre hittük...
  • ScarY MAN #3
    gametrailers.com ... nezzel videokat...egy paron van olyan hogy a kocsi kicsuszik es szettorik...persze nem egy SLRR...
  • TomecK #2
    A hibákért bocs de szar a Bill-em eezért van valahol dupla beü valahol meg nincsen.
  • TomecK #1
    Csak angem aggaszt hogy nem mutaatak még olyan kpet ahol széttörik a kocsi vagy repülnek az alkatrészek vagy valami ijesmi ? :) egyedül az 1 perces trailerbe volt valami de hát az se selytet sokat ....