Németh Szabolcs

Képek a C&C 3: Tiberium - Kane's Wrath-ból

A bejelentéssel járó néhány kép után újabb látnivalóval gazdagodnak a Command & Conquer kedvelői.

A Tiberium Wars első kiegészítője valamikor 2008-ban kerülhet elénk, ám addig még nagyon sok kép, videó, illetve trailer fog napvilágot látni a Kane visszatérésének körülményeit taglaló add-onból. A történetet igazi filmes jelenetek segítségével tárják elénk a fejlesztők, az egyedi hangulat elérésének érdekében. A taktikai harc a frakciók alfrakciókra való tagolódása miatt tovább mélyül, hiszen a speciális felszerelésekkel, fegyverekkel rendelkező egységek tovább növelik a játékos játszóterét.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Ahogy eddig mindig, most sem feledkeztek meg a többjátékos mód kedvelőiről. Két tucat vadonatúj térkép biztosítja a felejthetetlen, hosszantartó szórakozást. Ám ez még mindig nem minden. Az úgynevezett Global Domination funkció segítségével az egységeinket egy globális térképre helyezhetjük, ahol valósidejű harcokban lehet részünk.

A PC-re, illetve Xbox 360-ra megjelenő programot 2008 elejére várjuk.

C&C: Kane's Wrath

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zocsi #4
    Nem hinném, hogy erről lenne szó! De aki játszott anno a C&C-vel, netán a RA-val (bár már gyengébb mint az elődje, de mégis volt valami egyedülálló hangulata),akkor tudja miről beszélek. Még a Generalsra mondanám, hogy jó gamma volt, de hogy mi köze a C&C Univerzumhoz, azt nem tudom... szvsz semmi, max. marketinges fogás. A Tiberium Sun-nal meg az volt a gondom, hogy mikor kijött eléggé optimalizálatlannak tűnt, meg grafikai bugok garmadája volt benne (pl. miért kell minen egységnek más irányba állnia az árnyékának?), ami engem spec zavart.
    A fenti játékot is próbáltam, de unalmas xar az egész. Semmi újat nem hoz. Sőt a gyötört próbálkozások még rontanak is az élményen. Szép-szép, de nem ez kell egy jó játékhoz.
    Egy poros Total Annihilationnal még mindig szívesebben játszok hálóban, mint egy ilyen játékkal. Ez nem stratégia, ez időelb@#>@'s...
  • Tecnamo #3
    Ésakkor mivan? Van aki élvezi a "kakihalmokkal" eltölteni az idejét. És milyen érdekes, élvezi is...
    Bezzeg kiváncsi lennék h akik mindig csak le****ozzák, meg le becsmérelik a valamire való játékokat, mi a jóélettel játszanak? WoW? Esetleg Sims? Vagy már a látókörük teljesen beszőkült 1 irányba, és azonkívül mind ****?

    Pozitív hozzáállás... Ez az amit kiöltek belőlünk 40 (lassan 50) év alatt. Ezért tartunk itt.
  • Su0my #2
    ez igaz a mai játék(és szórakoztató-)ipar 95%-ára..
  • Zocsi #1
    Hmmm... pofozgatják a kakihalmot, nade mi végett?! Gyász...