Németh Szabolcs

World in Conflict: aranyba csomagolva érkezik a demó

A Massive Entertainment világháborús játéka az év egyik legjobb eresztése lehet. Ezt az előzetesen birtokunkba jutott információkra, és a bétateszt tapasztalataira támaszkodva állítjuk. Az biztos, hogy még sosem övezte ekkora figyelem a hidegháború történéseit, mint most.

Úgy látszik, mégis lehet nagyon jó játékot normális időkereten belül fejleszteni. Legalábbis erre enged következtetni a Word in Conflict, amely az ígéreteknek megfelelően szeptemberben a boltokba kerül. Egészen pontosan Amerikában szeptember 18-án, míg Európában három nappal később, szeptember 21-én juthatunk hozzá a programhoz. További jó hír a várakozóknak, hogy a cég augusztus 20-án egy demót is a rendelkezésükre bocsát, ahol az egyjátékos mód mellett a többjátékos részleget is szemügyre vehetik. Igaz a LAN-opciót több forrás szerint is deaktiválják majd a kipróbálható verzióban.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Tehát akkor még egyszer a számunkra fontos dátum: 2007. szeptember 21.

World in Conflict

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mesor #8
    WiC nem annyira a modern, legújabb dolgokról szól. Egy olyan hidegháborús korszakot dolgozz fel, ahol nem sikerült békésen megoldani a dolgokat. :)
  • koschwarz #7
    a II WW-s éra lecsengett, a mohaa még próbálkozik az airborne-nal, most modern warfare van soron. ha ez így megy pár év múlva csak sci-fis fasságokkal játszhatunk majd.
  • schrank #6
    de most nincs igazam ? mi már akkor apachokkal röpködtünk amikor a sok láma még a moha-ban bunny hoppingolt
  • mesor #5
    LOL, te nagyon elvakult vagy bazzeg! :D
  • schrank #4
    az hogy a codosok koppincsák a bf2-t 3 év csúszással azt megértem de hogy már az rts-esek is vagy miez ?
  • Zocsi #3
    Lesz sok sok robbanás és füst és por és tank és gyalogos és helikopter és kiwáncsi vagyok és várjuk.
  • Kobaljov #2
    A nyílt béta közepes gépen vígan futott, de azért arra kíváncsi leszek, hogy a béta hibáit (bár komoly nem volt) és a kapott javaslatokat mennyire építik be a közeli megjelenési határidőig
  • bandypappa #1
    Gépzsír lesz, csak nehogy erömü kelljen hozzá, nomeg szeptembertöl tanulni kell mintazállat. Szoval majd januárban kiprobálom.