Németh Szabolcs

Age of Armor - szerverlelövős MMO

Számtalan MMO jelent meg az elmúlt években, de ismereteink szerint egyikben sem lehetett szó szerint a teljes világot szétbombázni.

Az Age of Armorban két hatalmas erő, a Marsról érkező idegen betolakodók serege, valamint a Földünket védelmező speciális alakulat áll egymással szemben. A probléma csak az, hogy mindkét fél a létező legmodernebb fegyverzettel támadja a másikat, ezért nem ritkán a teljes civilizációt romba döntve diadalmaskodnak egymáson. Ám mit nekik világvége, néhány gombnyomásra a földdel egyenlővé tett bolygónk újjáéled, és a felek ott folytathatják a háborúsdit, ahol abbahagyták.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Nem csalás, nem ámítás, a program PvP részében valóban lehetőségünk lesz arra, hogy egy-egy hevesebb csatározás hevében elpusztítsuk a teljes szervert. A kezdő játékosokra is gondoltak a fejlesztők, ezért számukra összeomlásmentes szervereket állítanak majd csatasorba. Az Age of Armor második bétatesztje augusztus 15-én kezdődik, ám a pontos megjelenésről egyelőre nem rendelkezünk információkkal.

Age of Armor

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Turmoil #1
    Hihi, ez tetszik! Edzésnek jó lesz a valóságra! :))))