Németh Szabolcs

E3 2007: Folytatódik a F.E.A.R.

A Sierra Entertainment igencsak meglepte a nagyközönséget, amikor hivatalosan is elismerte, hogy folytatják a F.E.A.R-t.

Nem csalás nem ámítás, a F.E.A.R. kiegészítőt kap. A mosoly sajnos könnyen leolvadhat az arcunkról, mert a játék egy egyszerű ráncfelvarrásnak tűnik. A Perseus Mandate nevet viselő programban az eredeti játék történetét követhetjük végig egy másik szálon. Ez azt jelenti, hogy a történet szinte egy az egyben megegyezik az alapjátékkal, mindössze a helyszínek változnak meg. Egy másik karakter szemszögéből, új fegyverek segítségével ismerhetjük meg az érem másik oldalát. Helyzetünk elszomorító, mert a F.E.A.R.-ből ismert szörnyek feltuningolva térnek vissza. Az agyműtéten átesett ellenfelek fifikásabbak, mint valaha, ezért alaposan fel kell kötnünk a gatyánkat, ha a történet végére szeretnénk jutni.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A pakk szerencsére "stand alone" csomagban jelenik meg, azaz a futtatásához nem lesz szükség az eredeti F.E.A.R. Lemezre. A Perseus Mandate idén ősszel kerül PC, és Xbox 360 tulajoknak elérhető távolságba.

F.E.A.R.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • psishock #10
    a "halott kislány" az anyánk ember xD, és végképp nem üldöz, hanem segít rajtunk, soxor amikor nagy kakiban lennénk (álltalában a kommandósokat irtja akik nem szégyelnek minden lehetőséget kipróbálnim hogy eltegyenek lábalól). Lejátszottad az orig@ legalább 1x? Paxton szokott idegeskedni általában, de persze irányítgatva másokat, ha egyedül van bárgyú arcal, térdelve szereti főbelövetni magát (mit tesz a sok fû ugye)...

    újítás gondolom lesz, csak az alap sztori és velük 1ütt persze a szörnyek is maradnak. Wepönök attól még változhatnak, lehetnek mások a pályák, szal a fix "régi" alapsztorival még sülhet akár emészthető is ki belőle.
  • Broafka #9
    jó volt az alap FEAR, DE!!!
    ez mi?
    semmi újítás? a régi szellemek? mi van, megint egy halott kislány szelleme fog üldözni minket kommandózás közben?

    (remélem a 6 centi átmérőjű szögbelövő stukker is visszatér! :D)
  • Broafka #8
    jó volt az alap FEAR, DE!!!
    ez mi?
    semmi újítás? a régi szellemek? mi van, megint egy halott kislány szelleme fog üldözni minket kommandózás közben?

    (remélem a 6 centi átmérőjű szögbelövő stukker is visszatér! :D)
  • Tinman #7
    Bizony ám!
    Leonnal letoltad aztán mehettél is rögtön Ada kisasszonnyal... ráadásul nem volt "terhes" vele játszani, mert ügyesen oldották meg az egészet, nem nagyon érezted azt, hogy újra megetetik veled a játékot.

    Opposing Force, Blue Shift anno kemény pénzekért volt kapható elsőre külön, később már ilyen-olyan pakkokban is.
    Még mindig a Resi 4-et tartom a fenti szempontból a legjobbnak, főleg, hogy Ada-val kb. olyan 6-7 óra végigvinni, míg a HL1 kiegjei 3-3.5 órákat adtak nem kevés pénzért/kieg.
  • psishock #6
    ez akkor majd úgy is kiderül ha kihozzák, addig meg értelmetlen filózni róla.

    grebber: a fear2-őt, vagy legalább is amilyen név alatt lesz, már nagyban csiholják a fear1 attyai. A lényeg, hogy ez a kiegészítő nem befolyásolja a kiadási dátumot, mivel 2 külön csapatról van szó.
  • grebber #5
    Én már a F.E.A.R 2-öt vagy milesz a neveét várom már!!
  • Fenrir #4
    A HL-nek volt annó 2 ilyen kiegészítője ami az alapjátékot nyomta végig, de 2 másik szemszögből. Az egyik az Opposing Force ahogyan te is mondtad, ott egy kommandós bőrébe bújtunk, a másik meg a Blue Shift ahol egy Black Mesa őr testét vehettük fel. Érdekes volt látni messziről ahogyan vitték Gordont a kommandósok amikor elkapták :)
  • Toughtful #3
    Őőő, az Opposing Force ugyan ezen a logikán épült fel, mégis - a szaksajtó, meg a játékosok szerint is - az elmúlt 10-15 év legjobb kiegészítőlemezeinek egyike. Szóval annyira azért nem parás dolog ez.

    Tinman: A Resi4-ben Ada Wong-gal? Na, erről nem tudtam. A kettőben a két főhőst (Leon és a csaj) két különböző oldalról (A és B sztori) lehetett végigtolni, de a négyről nem tudtam...
  • psishock #2
    stand alone complex , nagyszerû, ami a tupírozást illeti szerintem sem üti meg (a hallottakból) a fizethető mércét, de p2p-en elmegy, egy pár órás lövöldözést megér, várjuk.
  • Tinman #1
    Bah...

    Risident Evil 4 ezt alapból tudta. Ada Wong szemszögéből lehetett végigvinni, ott remek volt, de így külön, KÜLÖN pénzért, na pont oda dugja a Sierra