Németh Szabolcs

E3 2007: Spore - készen van, de nem mutatják be

Will Wright legfiatalabb gyermeke néhány éve már játékosok millióit tartja lázban. Az E3-on azonban mindenki hoppon maradt.

A szegényes információk miatt már a kiállítás elején szabadkozott, és ígérgetett a Maxis. A vállalat szerint a Spore már az elejétől a végéig játszható, azonban a finomhangolásra, illetve az egyensúlyozásra még jó néhány órát kell szánni, ezért még nem mutatják be az E3-on.

Klikk ide! Klikk ide!

Mielőtt a standot ráborították volna a Maxisra, gyorsan hozzátette a szóvivő, hogy az augusztusban Lipcsébe látogató Games Conventionon már könnyen megeshet az, hogy egy játszható verzióval várják az érdeklődőket.

Spore

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • irkab1rka #5
    Had fordítsam le:

    "már az elejétől a végéig játszható," = minden pályát (illetve fázist) a debuggeres változatban el lehet indítani, de együtt még nem fut a cucc.

    "finomhangolásra, illetve az egyensúlyozásra még jó néhány órát kell szánni, " = vannak olyan részek, ahol egyszerűen kiakad a elszáll még a debuggos változat is de van úgy, hogy minden fut, és egyzserűen csak nem tud nyerni (továbbjutni) a játékos, mert úgy elszaporodik az ellenség, hogy esélytelen. Ja, és fogalmuk sincs, hogy mit kéne csinálni.

    "mutatják be az E3-on" = kibasztottul nagy profitot is kénytelenek vagyunk bebukni, és annyira bugos, hogy nem mertük megmutatni.

    "Games Conventionon már könnyen megeshet az, hogy egy játszható verzióval" = 10% esélynél nem látok többet arra, hogy őszre rendbejön, nem ígérek semmit inkább. A múltheti meetingen írtukl át a pénzügyi tervet, mert beláttuk, hogy idén karácsonykor ez nem lesz a boltokban.
  • kricsi #4
    De kifogod! Ebben biztos vagyok.:)
  • ldavid #3
    én ezt csak a rajzfilmes grafika miatt nem fogom kipróbálni, amúgy jó ötlet, de így nekem túl sims-es
  • Kecske85 #2
    Hát inkább ne siessenek.
    Adják ki akkor ha kész lesz!
  • Troll #1
    Nyeh, pedig várom már! Siethetne a Maxis! :-)