Németh Szabolcs

E3 2007: Need for Speed: ProStreet - övbekapcsolás októberben

Az Electronic Arts kövér listáján előkelő helyen szerepel a Need for Speed következő része. Nézzük, hogy mire derült fény az E3-on.

Eddig csak sejthettük, a mai naptól fogva biztosan állíthatjuk, hogy a ProStreet októberben kerül a boltokba. A kiadott néhány kép mellett ezen a linken néhány fizikai modellt bemutató trailert is találunk. A mozgóképekből kiderül, hogy a fejlesztők a legnagyobb hangsúlyt a törésmodellre, illetve az autók fizikai jellemzőire fektetik. Sosem találkozhattunk még ennyire valósághű Need for Speeddel, mint a ProStreet. A külső optikai tuning háttérbe szorul, és a motoré, a teljesítményé, a lóerőké lesz a főszerep.

További újításnak számít az is, hogy az általunk kiötölt beállítást feltölthetjük a netre, és amikor azt valaki letölti majd használja, azért mi kreditpontokat kapunk. A pontrendszerről egyelőre több információval nem rendelkezünk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A szokásos drag mellett három új játékmódról is lekerült a fátyol. A drag mellett, a Tandem-Drift, a Grip-Race, valamint a Speed-Challenge is bekerült a játékba. .

NFS: ProStreet

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bertino #12
    aahhahahahahaaaaa :DDDDDDDDDD
  • gyuri12 #11
    ehh,azok tényleg nem egetrengeő über-szép képek. nézzél csak meg néhány ps3-a otós játékot!vagy a dirt is szebb pl.no,de no grafika buzulás
  • Sanyix #10
    Hát nem azért, de finoman szólva egetrengető baromságokat írsz, emellett vak is vagy + neked semmi sem jó egy bizonyos kamu játék grafikáján kívül.
  • Zocsi #9
    Hátbazzz... a 3. kép elég ütős! Kár, hogy nem fog menni a gépemen... Sebaj, karácsonyra úgyis veszek egy konzolt!
  • m4G1c #8
    hát nem azért , de a linkelt képek finoman szólva is ... gyengék. köze sincs a valósághoz, egy nfs 4 szintjét megüti. (de legjobb esetben is amolyan dx "7.5" shader-kezelés)
    no offense, csak szerintem kár egy ilyen témában bizonygatni efféle dolgokat. a tsu maga biztos jó, de nem lehet összehasonlítani a kettőt. gondolom jóval korosabb is ennél.
    písz : )
  • bertino #7
    ki lehet kapcsolni beépített képkészítésnél
  • kringo #6
    A képeken még csak a soffőrök hiányoznak.
  • bertino #5
    nem tulzok 1
    nem túlzok 2
    nem túlzok 3
    nem túlzok 4
    nem túlzok 5


    bocsi, csak egyszerűen lehengerel a játék, akármennyi hibája van is, meg tudom, hogy ez az uj NFS híre, szal elnézést :D
    akinek nagyrészt csak béka jön be, nézzen be ebbe a forumba, lapozzon kedvére
  • InfectedMann #4
    DX10, több magos procik, ddr3. Lesznek itt még durva grafikák.
  • n0k0m #3
    TDU tenyleg nagyon dögös, de azért ne túlozzunk. Engem mondjuk a TDU hangulata, nem a grafikaja fogott meg :P