Németh Szabolcs

E3 2007: Age of Empires III: The Asian Dynasties

Természetesen egyetlenegy E3 sem múlhat el Age of Empires nélkül. Idén az AoE 3: The Asian Dynastiest hozta el a fejlesztőgárda.

Lassan már nehezebb lesz azokat a népcsoportokat felsorolni, amelyek nem szerepeltek még az AoE történetében, mint azokat, amelyek igen. Az új kiegészítőben - ahogy az elnevezéséből is kiderül - a keleti országok nemzeteivel ismerkedhetünk meg. Az új csomag számtalan újdonsággal szolgál majd: az új népek mellett, tizenöt csoda, és számtalan, kereskedésre alkalmas portéka is bekerül a harmadik rész második kiegészítőjébe, amelyet ezúttal nem az Ensemble, hanem a Big Huge Games (Rise of Nations, Rise of Legends) készít el nekünk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

AoE 3: Asian Dynasties

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • endyyyy #7
    Én egy éve vettem meg a multiplayer miatt az Age3-at. Azóta majdnem naponta játszok vele 1-2 órát és nem bírom megunni. A 3v3ak a legjobbak. Egyszerűen nincs két egyforma csata. Szerintem amúgy a singleplayer részek el fognak tünni a játékokból mert iszonyat unalmasak a multihoz képest. Gyakorlásra jók, másra nem.
  • Lordius #6
    Hogyha egy kicsit jobban elmerülnétek a játékban nem így gondolnátok. A multiplayer része nagyon jó. Hogy nem stratégia :) Stratégia nélkül elég nehezen nyersz. Strongholdról meg azt, h. sztem nagyon jó játék én is szeretem, de annak más a stílusa, nem szabad összehasonlítani. A Heroest se fogod összehasónlítnai a cs-vel.
    Ha érdekelnek részletek, gyertek az ageofempires3.hu-ra. Ha megtanultok játszani vele, biztos nem lesz unalmas.
  • Rise Against #5
    a 3. résznek a kampány mód az erőssége. Ez már nemis igazán stratégia szinte, inkább egy felülnézetes láv end wór sztori, de annak rohadtjó -.-
  • n0k0m #4
    Utolso jo Age of az a Mithology volt. Ez a 3 nalam gyors uninstallt kapott...
  • Zocsi #3
    ez különösen igaz a AoE sorozatra... az I. még jó volt, de a többi egy kalap csokikrém... unalmas, vonatatott szarok. jah, és a játék se él... tök halott környezet, nincsen élet a városban, stb... a stronghold-nak ebből a szempontból sokkal jobb feelingje volt, nameg a jó öreg theocracy-nak.
    a másik meg az, hogy csilivili külső nem minden, egy idő után idegesítő is tud lenni... gyász
  • heyman8909 #2
    #1 blabla
    jók a stratégiák, csak egy gon van velük, van hogy sok óra jázék után rájösz, hogy kár volt szenvedned, és kezdheted újra.
  • wolruf #1
    Sosem szerettem igazán a stratégiákat, az Age of Empires sorozatot meg divatból nem komáltam. De hogy ezt megveszem, az biztos :)