Németh Szabolcs

Starcraft 2 - hősök nélkül

Sejteni lehetett, hogy a Blizzard nem változtat azon, ami jó, és a Starcraft 2 többjátékos részében sem kap szerepet a Warcraft 3-ból már ismerős hősrendszer.

A Blizzardnál Karune tartja a kapcsolatot a játékosokkal, így azok, akik gyakran olvassák a Blizzard-fórumot, már sokszor találkozhattak vele. A kapcsolattartó most egy olyan információt közölt velünk, amelyet bár sejteni lehetett, mégis most tekinthetjük csak hivatalosnak. A Starcraft 2-ben nem változtatnak azon, ami már jól bevált, azaz a többjátékos részben továbbra is a hagyományos, az elődben már megismert játékmenettel találkozhatunk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Karune továbbá azt is elárulta, hogy az egységlimit nagyon közel lesz a Starcraftban már megismerthez, valamint az irányítást is az elődhöz igazítják.

Starcraft 2

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • McHaals #19
    én legjobban a powermongert várnám... ha már bullfrog
  • psishock #18
    syndicate-ot is nagyon birtam a bullfrogtól....wonder, hogy miért nem volt nyereséges amikor szinte minden játékjuk bejövős volt. Egy Dk3-nak nagyon tudnék örülni, talán a Warcraft 1-2őn, és a cncRedalerten kívül az volt az egyetlen sorozat amit végig is vittem, az összes többi RTS lefárasztott 1 idő után. Mivel a többi mind-mint 1 kaptafa volt. Jajj, a sok szép emlék amiket a creature-jaimmal töltöttem a dungeonban... a falak bontogatása, secretek keresgetése, "hősök" be-be támadása, csapdák élvezettel elhelyezése és használata, ütlegelés, börtön (szellemek), kincstár (it's payday), portál, A reaper (first person nézet kötelező), a varázslól, és a különböző szintek a tréning tetemben, kiválasztott szörnyet továbbviszel a köv térképre...... ^_^ mmmm nagyon "must buy" lenne a 3.
  • Zomil #17
    én ehhez hozzácsatolnék még pár bullfrog-os game-t :) pl dungeon keeper 3-nak nagyon tudnék örülni esetleg egy uj populous-nak :)
  • Komolytalan #16
    L2P...
  • gyuri12 #15
    :O
  • unknown nick #14
    Tod' ez az a típusú játék, amivel először meg kell tanulni játszani. Az SC-ben a rush elég jól lekezelhető. Sőt a szimpla rushert keményen meg lehet szivatni.
  • MrPrise #13
    lol. ezért szokták odaírni, hogy a játékélmény más lehet ha online játszol ;-)
    amiért persze elég abszurd a készítőket vagy a játékot szidni.
  • csuszi #12
    ülj le fiam 1-es
  • Csaba42 #11
    StarCraft suck. Egy óra játék után ment a kukába. Hálóban is kipróbáltam, de sok rusholós f*sz elvette a kedvem tőle. B*sszák meg mind!!!
  • Loverman #10
    a cikk 2 okból rossz. 1: már jó rég lehetett tudni és olvasni pl SC2 oldalán is hogy a Warcraft és Starcraft ott vált igazán szét hogy egyikben van hős-rpg, a másikban nincs. 2: az egységlimit sokkal magasabb lesz, valamint nem lesz meghatározva hogy max hány egységet vehetsz 1 csoportba.