Németh Szabolcs

Játék(é)ttermet nyitott Nolan Bushnell

Az Atari alapítója új dologba vágta a fejszéjét, igaz azért teljesen nem tudott elszakadni régi énjétől.

Nolan Bushell tovább duzzasztotta a kaliforniai éttermek számát. A Woodland Hillben megnyitott falatozót várhatóan minden számítógéptől elszakadni képtelen ember szívesen látogatja majd. Az ok igen egyszerű: a táplálékszerzés mellett az elvetemültebbek miközben a rendelést várják, különféle játékokkal üthetik el az időt.


A játékok úgy lettek összeválogatva, hogy azokat is megszólítsa, akik amúgy szinte sosem ragadnak billentyűzetet. Nolan további terve, hogy a számítógépes játékokat hagyományosan jobban kedvelő férfiak mellett minél több nő is elcsábuljon az étteremben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Carbine #8
  Jó látni, hogy még van némi kreativítás Bushnel-ben. Végülis, öregebb gamerek, biztos benéznek majd egy kis szórakozásra, ha más miatt nem, akkor annak reményében, hogy talákozhatnak azzal, akinek talán a legfontossabb szerepe volt a számítógépes, illetve konzol játékpiac elterjedésében.
 • psishock #6
  "Nolan további terve, hogy a számítógépes játékokat hagyományosan jobban kedvelő férfiak mellett minél több nő is elcsábuljon az étteremben."
  hmmm, talán telepítsen [email protected] és lehessen pl avont vásárolni... viccet félre téve ez úgysem fog menni mivel a másik oldal valahogy ösztönösen jobban kedveli a "hús-vér életet", mint a technikával, digitális dolgokkal, gépekkel, stb fûszerezettet. Ezen, ha ők maguk nem akarják akkor nem fog soha senki tudni válltoztatni :). De, ugyebár ezért szeretjük őket, mert mások és ennek következtében nem igen unatkozik az ember mellettük. Olyan képtelen dolgokról tudnak beszélni, teljesen más szemszögböl is megláthatjuk az amúgy lelkileg lezárt (de a nyitott) témákat is.
 • Szefmester #5
  miért nem? hátha ő is nekiáll gémelni.. mellesleg lecsót USA-ban? max steakszaft :D
 • schrank #4
  nem látjátok milyen földrengésbiztos tokozatban van a cucc
 • n0k0m #3
  Nem kajalas kozbe gepezel. Hanem amig varsz a kajadra.

  Csajt nem celszeru ilyen helyre vinni randizni :D
 • bandypappa #2
  A zúj arijellel mossák ki a lecsófoltos klaviaturát? Nem egészséges dolog egyszerre zabálni, meg gémelni, egyik a másik rovására megy, kivéve ha szivoszállal eszel.
 • Szefmester #1
  poén hely.. de vajon hogy bírják a gépek a kiképzést? és a takarítók?