Németh Szabolcs

Játék(é)ttermet nyitott Nolan Bushnell

Az Atari alapítója új dologba vágta a fejszéjét, igaz azért teljesen nem tudott elszakadni régi énjétől.

Nolan Bushell tovább duzzasztotta a kaliforniai éttermek számát. A Woodland Hillben megnyitott falatozót várhatóan minden számítógéptől elszakadni képtelen ember szívesen látogatja majd. Az ok igen egyszerű: a táplálékszerzés mellett az elvetemültebbek miközben a rendelést várják, különféle játékokkal üthetik el az időt.


A játékok úgy lettek összeválogatva, hogy azokat is megszólítsa, akik amúgy szinte sosem ragadnak billentyűzetet. Nolan további terve, hogy a számítógépes játékokat hagyományosan jobban kedvelő férfiak mellett minél több nő is elcsábuljon az étteremben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Carbine #8
    Jó látni, hogy még van némi kreativítás Bushnel-ben. Végülis, öregebb gamerek, biztos benéznek majd egy kis szórakozásra, ha más miatt nem, akkor annak reményében, hogy talákozhatnak azzal, akinek talán a legfontossabb szerepe volt a számítógépes, illetve konzol játékpiac elterjedésében.
  • psishock #6
    "Nolan további terve, hogy a számítógépes játékokat hagyományosan jobban kedvelő férfiak mellett minél több nő is elcsábuljon az étteremben."
    hmmm, talán telepítsen sims@ és lehessen pl avont vásárolni... viccet félre téve ez úgysem fog menni mivel a másik oldal valahogy ösztönösen jobban kedveli a "hús-vér életet", mint a technikával, digitális dolgokkal, gépekkel, stb fûszerezettet. Ezen, ha ők maguk nem akarják akkor nem fog soha senki tudni válltoztatni :). De, ugyebár ezért szeretjük őket, mert mások és ennek következtében nem igen unatkozik az ember mellettük. Olyan képtelen dolgokról tudnak beszélni, teljesen más szemszögböl is megláthatjuk az amúgy lelkileg lezárt (de a nyitott) témákat is.
  • Szefmester #5
    miért nem? hátha ő is nekiáll gémelni.. mellesleg lecsót USA-ban? max steakszaft :D
  • schrank #4
    nem látjátok milyen földrengésbiztos tokozatban van a cucc
  • n0k0m #3
    Nem kajalas kozbe gepezel. Hanem amig varsz a kajadra.

    Csajt nem celszeru ilyen helyre vinni randizni :D
  • bandypappa #2
    A zúj arijellel mossák ki a lecsófoltos klaviaturát? Nem egészséges dolog egyszerre zabálni, meg gémelni, egyik a másik rovására megy, kivéve ha szivoszállal eszel.
  • Szefmester #1
    poén hely.. de vajon hogy bírják a gépek a kiképzést? és a takarítók?