Németh Szabolcs

Tabula Rasa - havidíj nélkül?

Richard Garriott az NCSoft North társalapítója már egy jó ideje dolgozik a Tabula Rasa-n, amely a Guild Wars-hoz hasonlóan az MMO szerelmeseit boldogítja majd.

Az új fejlesztésben az akciónak jóval nagyobb szerep jut, mint a stratégiának, de azért a szerepjátékokra jellemző vonásokkal is felvértezik a programot. A kasztok, szintek, különleges tárgyak mellett állítólag legalább ugyanannyi helyet követel magának az izgalom, a pörgés. A közzétett információk szeirnt néha úgy érezhetjük majd magunkat az idegen lényekkel folytatott harc közben, mintha egy FPS-ben küzdenénk meg velük. Akcióból tehát nem lesz hiány, és az elmondottakból kitalálható, hogy a Tabula Rasa a klasszikus történetre, az emberiség és az idegenek harcára épül majd.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A napokban látott napvilágot az a pletyka, miszerint a Guild Wars sorozat ráfizetéses, mert az egyszeri díjjak nem fedezik a költségeket. Richard Garriot ezt cáfolta. Elmondta, hogy pont az ellenkezője történt. A GW olyan sikeres, hogy a közeljövőben számos átalány-díj mentes játékot is a piacra dobnak. Azt nem tudni, hogy ebbe a Tabula Rasa is beletartozik e.

A jatek hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kazagor #11
    Megnyitottuk az Omega Sector klán Tabula Rasa fórumát.
    Szeretettel várunk minden érdeklődőt a fórumon.

    Magyar Tabula Rasa fórum
  • Zenty #10
    Pff csak a tabula rasa meg is jelenik ,és van róla info kb milyen lesz..( illik rád a neved komolytalan :D)
  • Zenty #9
    Online gamingbe...
  • n0k0m #8
    Na ennek nagyon nem fogott meg a vilaga.
  • Komolytalan #7
    GW miben van a topon? Duke Nuke Forevert is csinálják 5 éve.
  • Zenty #6
    Guild wars -ál nemondták ,de mégis topon van! De ez nem egy b kategoiras most össze dobtuk mmo! Nagy költségvetésel ,és legaláb 5 éve csinálják ezt is!( + ncsoft game) :D
  • Komolytalan #5
    Hány játékra mondták már ezt, pl Guild Warsra is. Ettől függetlenül a WoW él és virul.
  • rhonkhan #4
    a wownak nem a grafikája, hanem a története fogja meg az embereket, főleg azokat, akik már végigjátszották legalább 1-szer a warcraft 3-at, esetleg a warcraft 2, 1-et.
  • Morden23 #3
    Miért lenne vége? Más műfaj.

    Arról nem is beszélve, hogy a WoW-ot éppen az védi meg, hogy fizetős (bármilyen furcsán is hangzik).
    A legdurvább esetben is csak annyit érhetne el, hogy lelassul/megáll a WoW konstansan növekvő előfizetői tábora, valamint a regisztrálhatatlan tömegeket (tört szervereken játszókat) átcsábítja, de ugye azok nem számítanak.

    (saját vélemény szerint fényévekkel igényesebben néz ki ez, mint a WoW [most nem a sci-fi/fantasy dologra gondoltam, hanem a megjelenésre])
  • Halesz89 #2
    jah az biztos...de sztem nem lesz ingyenes pedig jó lenne :D