Németh Szabolcs

Iron Grip: The Opression

2005 óta létezik a Half-Life 2-höz egy mód, amely a minősége ellenére méltatlanul jelentéktelen szerephez jutott a médiában. Pedig az Isotx az Iron Grip: The Opression-nal egy igazán élvezetes stíluskeveredést követett el.

Két éve jelent meg, és azóta folyamatosan fejlesztik a HL2-höz készült módot, amely messze túlmutat a mod tituluson. A történetben két csoportosulás áll szemben egymással. A Rhamos (akik a hatalmat bitorolják) és az ellenük egyre gyakrabban fellázadó Resistance (akik a hatalmat szeretnék). A játékosnak mindkét fél szemszögéből lehetősége van szemlélni az eseményeket, de nem ugyanolyan szemüvegen keresztül.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A kormányoldalon igazi RTS-nézetben irányíthatjuk az egységeinket, parancsot adhatunk a katonáknak, tankjainknak, egyszóval mindent a kezünkben tarthatunk. Ezzel szemben a Resistance oldalán egy kiválasztott karakterrel FPS-nézetben verekedhetjük magunkat végig a történeten. Szemben a legtöbb moddal, a készítők a megjelenés után is foglalkoznak a csomaggal. Ennek szembetűnő jele az is, hogy az immáron az 1.31-es verzió jelent meg.

A mod hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!