Németh Szabolcs

Kistestvért kap a Flight Simulator?

A fejlesztők ma hivatalosan is megerősítették, hogy készül az Flight Simulator X bővítése.

Eddig is sejthettük, hiszen kósza pletykákból már értesülhettünk a kiegészítő létezéséről, de egészen biztosak csak a megerősítés után lehettünk. A Flight Simulator: Adrenalin átprogramozott DirectX 10-es támogatással kerül majd hozzánk. A jövevény számos plusz szolgáltatással szeretné az embereket elkápráztatni. Többjátékos air racing-mód, új szárnyasok és természetesen izgalmas küldetések szerepelnek az ígéret-listán.

A hírek szerint a Microsoft egy a játékhoz készülő javítócsomagot is kiad majd, amely a csúcskategóriás videokártyákban rejlő szuflát hivatott maximálisan kihasználni. A megjelenésről egyelőre semmit sem tudunk mondani, hiszen ez ügyben nem foglalt állást a fejlesztőgárda.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JobieZ #3
    Ez így is van
  • Cat #2
    a hír két részből áll, egy kiegészítő és a külön bekezdésben egy patch. A patchek MINDIG azért születnek, hogy hibákat javítsanak és optimalizálnak, hogy jobban fusson a gépeken. Sokmindenbe bele lehet kötni MS téren, de ebbe speciel nem.
  • Sanyix #1
    Tökjó hogy egy játékban az a nagy hír, hogy maximálisan ki tudja használni egy csúcskategóriás videokártya képességeit...