Németh Szabolcs

Készül az Empire Earth 3

A Mad Doc elkezdte az Empire Earth sorozat következő és egyben befejező részének fejlesztését.

Mivel a trilógia az év végén véget ér, ezért a fejlesztők nem a komolyságra, a történelmi hűségre, sokkal inkább a humorra és a szellemes, izgalmas játékmenetre fektetik a hangsúlyt. Senki ne számítson civilizációk garmadájára, összesen három nemzet közt válogathatunk. A nyugati, a keleti és a távol-keleti csapásban kell megtalálnunk az ösvényről kivezető csoportosulást. Vicces, hatékony és főleg fantáziadús eszközök, találmányok színesítik majd a játékmenetet. A világot behálózó küzdelemre az év végéig várnunk kell.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A most érkezett képek alapján számunkra nem tűnik fel a 21. század. Ez a grafika azzal együtt, hogy a megjelenítés nem minden -, idejétmúlt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • n0k0m #21
    Az Epire Earth-rol nekem leginkabb a "PC jatekban latott leggyengebb atomrobbanas" jut eszembe. Emlekszem, hogy radobtam egy kozepkori toronyra, aztan leszedete egy harmad eletet.

    Na meg a kozepkori tarack lazan kilovi a tigristankot.
  • Army1990 #20
    Nem értem meg mért nem érti meg, hogy a játékot poénosra akarják csinálni, ahhoz meg ez a fajta graf passzol. Az egy másik dolog, hogy jó ötlet-e egy ilyen témájú játékot ilyen stílusban megcsinálni, de akár még jól is kisülhet(egy kis Beast and Bumpkins). Szerintem akinek majd tetszik maga a játék menet megbarátkozik majd a graffal is(ami jó csak kicsit Warcraftos)!!!
  • Morden23 #19
    "de ez olyan, mintha valaki a Simpson családot fikázná, amiért sárgák az emberek!!!"

    És, szerinted az, hogy valaki a "megjelenítéstől" kidobja a taccsot, az nem elég indok arra, hogy ne foglalkozzon az adott játékkal/filmmel/akármivel? Én itt most nem "grafikáról", hanem "képi világról" beszélek.

    Mintha mondanál egy ilyet: "ez olyan, mintha valakinek nem jönnének be a néger csajok, csak azért, mert sötétbőrűek".
  • Indigo #18
    Hogy sikerült idekeverni a festményeket? Ma már 3D-ben festenek a művészek? Úgy látszik le vagyok maradva :)

    Különben tényleg elég ízléstelen a grafika, 21. század ide vagy oda.
  • szedavid #17
    Az egy dolog,h valakinek nem tetszik a megjelenítési stílus, de ez olyan, mintha valaki a Simpson családot fikázná, amiért sárgák az emberek!!!
    A STÍLUSNAK SEMMI KÖZE A 20. VAGY 21. SZÁZADHOZ!!!
    Ennyi erővel fikázhatná ez a "szakértő" a festőket is, amiért nem 3D-ben alkotnak, mert a festményen "nem tűnik fel a 21. század".
    Na de most már tudom,h ha játékokról kell info, akkor www.hardwired.hu.
    Szabolcs-nak meg üzenem, h mindenki jó valamiben, ne ragadjon le a játékkritikáknál (azért nem cikk írást írtam, mert 1) cikkírói képességével semmi bajom 2) ahhoz nem értek), hanem keressen tovább! :)
  • szedavid #16
    "Idejétmúlt grafika"???? :D Hát ez meg miről beszél??? :D :D :D
    Hardwired: "A Mad Doc Software ezerrel kalapál büntető grafikát bemutató RTS alkotásán." ...na ez már inkább stimmel!!!!!!!!!
  • Cat 02 #15
    tök szép a grafja :)
    Empire Earth 2 is faxa volt :D az a kár h én cska mynameismethosal toltam :(
  • Army1990 #14
    Szerintem az téved aki azt mondja régimódi a grafika, inkább a megjelenítés elég érdekes, ami valakinek tetszik valakinek nem(akércsak a Warcraft-nál). Szerintem se túl jó ilyen grafot felvonultatni, de azért nem is annyira rossz ha megbarátkozunk a megjelenytéssel. Remélem illik majd ehhez a játékhoz a poénos megközelítés(ahogy elképzeltem akár jól is kihozhatják, de én is jobban örülnék egy komolyabb megvilágítású játéknak. De ha jó lesz a játékmenet, szerintem akinek nem tetszik ez a fajta grafika is megtud majd barátkozni vele.
  • Indigo #13
    "Ha viccesre akarja valaki venni a figurát, akkor csinálja S.W.I.N.E. stílusban - arról legalább nem az jött le, hogy "nem volt ötletünk, ezért szóltunk a designereknek, hogy vegyék viccesre a figurát, mert arra nem lehet azt mondani, hogy irreális és nem úgy néz ki, mint a való életben/más játékban"."

    Nekem is valami ilyesmi jutott eszembe. Ha már poénosra veszik a figurát, akkor azt úgy oldják meg, hogy ne valami eklektikus maszlag legyen a végeredmény. Ez ilyen félig komoly, félig humoros formában szerintem elég kiábrándító lesz. A SWINE-t viszont tényleg eltalálták minden szempontból, kiváló grafika, vicces beszólások, remek hangulat, de ott eleve minden a komolytalanságra, a humorra volt felépítve. Itt nem igazán ezt látom, a képek alapján egy komoly játékra számítanék, el sem tudom képzelni, mi lesz ebben olyan szellemes.

    A Warcraft 3 látványvilágát illetően nem egyezik a véleményünk :) Nekem tetszett. Eleve nem akartak valósághűséget a Blizzardnál, inkább amolyan stílusos rajzfilmszerű, képregényszerű világot teremtettek, ami szerintem bejött.
  • Morden23 #12
    "A Warcraft 3 a maga szögletességével, de ugyanakkor stílusos képi világával még mindig jobban tetszik..."

    Én pont az ellenkezőjét láttam benne anno: minden úgy néz ki, mint valami 80-as évekbeli gyerekjáték, rikító műanyag színek (reklámszatyorsárga, médiamárktpiros, úszószemüvegkék stb.), a formák meg olyan kerekek, mintha csecsemőknek tervezett bábuk lennének.

    Itt most ugyanazt látom. A hajók úgy néznek ki, mintha egy 4 éves óvodás felfújható medencéjében úszkáló gumikacsák lennének. Az épületek valamiféle low-category amerikanizált anime-ből lettek szalajtva, a járművekre meg kifejezés sincsen (pl. harmadik képen mi a tököm az a fa lakókocsi?).

    Ha viccesre akarja valaki venni a figurát, akkor csinálja S.W.I.N.E. stílusban - arról legalább nem az jött le, hogy "nem volt ötletünk, ezért szóltunk a designereknek, hogy vegyék viccesre a figurát, mert arra nem lehet azt mondani, hogy irreális és nem úgy néz ki, mint a való életben/más játékban".

    Empire második része egészen klassz volt, ezzel kit akarnak meghódítani? 6 éves RTS-rajongókat?!