Németh Szabolcs

CellFactor - biztosan késik

Az Immersion Games illetve az Artifical Studios műhelyeiben valami nagyon nagy dolog készül.

Azaz csak készülget. Valószínűleg egy mindenevő szörny ólálkodik a stúdiókban és este, miután a munkaerő már hazaballagott, megeszi az aznapi termést. Csak ezzel magyarázható, hogy a CellFactor, amelyet már karácsonyra beharangoztak, még mindig nem a polcunkon pihen. Az ígéretes FPS-t a Revolution most hivatalosan is eltolta. A legújabb hírek szerint már csak tavasszal élvezhetjük a techdemóban látottakat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Alwares #10
    Hát úgy látszik kedves okos barátom te nem voltál kinn a WCG-n és nem próbáltad ki az Asus standjánál. Nemtom mért ilyen okos mindenki itt mindig, bazzeg...
  • lee56 #9
    rosszul tudod, már rég le lehet tölteni pl innen...
  • lee56 #8
    *Pontosítok q3arena stilus + telekinézis, és - sugárfegyverek, ja és + jármüvek talán, bár a techdemo-ban csak 1 van és mintha picit bugos lenne :)
  • lee56 #7
    Én is próbáltam, Physix nélkül... (egy sima húzatlan 2GHz-es 3800+ x2-n), és semmilyen (fizikaszámitáshoz köthető) akadást nem láttam még akkor se amikor 100 tárgy repült a levegőben egyszerre, persze a videokártyámnak hála (ami egy 7600gst) nem ment akadásmentesen a game, de 20-30 fps-t (naggyából közepes beállitásoknál) igy is ki tudtam hozni belőle átlagban. Tehát amint már mondtam a fizikai része a gaménak nem okozott gondot egy olcsó 2magos procinak, bármilyen fizikai számitást segitő kiegészítő kártya nélkül se.

    Rohadtul felesleges egy dolog ez a fizikai gyorssitókártya (egyedül talán a videokártyagyártók ötlete lehetne sikeres, hogy uj Vkárty vásárláskor a régit megtartjuk fizikát számolni, ez érdekesen és praktikusan hangzik), és még az időzítését is elcseszték, pont a core2 illetve a multicore procik virágkora hajnalán akarnak ebből üzletet csinálni, bénák, nemcsoda hogy alig veszik világszerte.

    Ja maga a játék pedig erőteljesen a quake3arena-stílus koppintása, de ha továbbra is kötelező lesz hozzá az AGIEA kártyája, illetve nem lehet majd a teljes játéknál kikerülni ezt a "védelmet", akkor nemhinném hogy nagyon népszerü lesz.
  • atomka91 #6
    Alwares és te hogyan is játszottál vele ??? Mert még nincs semmi béta vagy próbaverzió ha jól tudom csak egy darab videó :D azt nézted meg és bele képzelted magad vagy mi ?
  • Morden23 #5
    Ja, ez a PhisX techdemója, a Crysis meg a DX10-é? :)

    Valahogy ez a fizikai gyorsítós mizéria a Diamond Monster-korszakra emlékeztet. A faszom akar még valami tetves kártyát belepasszírozni a gépbe, főleg egy olyat, ami egy erősen opcionális, és relatíve kis számú játékban használható ki (gondolom sem a Gothic3, sem a Neverwinter2, sem a Civ4 nem lesz "tápabb" tőle). Inkább nagykegyesen megvárnám, ameddig megint összeintegrálódik valamivel.
  • Alwares #4
    Én játszottam vele Phisyx kártyát is használva és nem semmi. Más az hogy a csúcs-hardwareken is épp hogy elfutogat. Egyébként nagyon szép és inkább csak akkor röccen be mikor valami nagy grafika effektet csinál a játék, ez amiatt is érdekes hogy mikor többszáz dobozt kell megmozgatni reális fizkiával meg se röccen. Hát igen szépen dolgozik a fizikai kártya... De szerintem ha ez teljesen készen lesz akkor se lesz több mint egy tech-demo...
  • ski22o #3
    szerintem ez videóból lett kivágva...
    egyébként nem kell sietni a kiadással, fizikai kártya nélkül úgyse fullos:(
  • ScarY MAN #2
    menet kozbe kicsit maskepp nez ki:D
  • Morden23 #1
    Az egész játék egy kurva nagy blur, vagy csak a képek ilyen bandzsák?