Németh Szabolcs

Bukás a Gothic 3

A hamarmunkának kegyetlenül megfizette az árát a JoWood. Az egész világon mindössze 350 000 darabot tudtak eladni, és ebből is több mint 100 000 a német piacokon kelt el.

Kedves uraim, tessék játékot fejleszteni és nem bogár wellness centrumot. Ha ezt megteszik, utána már lehet számolgatni, hogy hányan vették meg a terméket. No igen, sajnos az év egyik legnagyobb csalódását még a hírneve sem mentette meg. A minimum félmillió példányszámos eladásra taksált program bárhogy is nézzük, az elődökhöz képest nagyon csúnyát bukott. Erre nincs mentség. A készítők piaci okokból egyszerűen elkapkodták a kiadást, az ellenőrzésre és a bétatesztre biztosan nem fektettek elég hangsúlyt.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Persze a napról-napra megjelenő javítások segítenek a fércmunkán, de nagyon sajnálatos tény, hogy egy ekkora cím olyan hibásan jön ki, mint 5-10 eurós szemétbe való társai.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lapajka #40
    A Játék maga zseniális. Minden idők egyik legjobbja! Technikaiak csak a gondok. Most 15 évvel később legújabb vason is beszaggat sajnos...
  • titan15 #39
    hat igen.... en is szerretnek jatszani, de amikor elinditom a jatekot semmi...minden elsotetul!!!
    probaltam mar antivirust kikapcsolni, hyper-threadingot, meg videokaridrivert frissiteni, de semmi..ugyanaz a hiba.
    Ha valaki tud segiteni irjon legyszi......
    A gepem:INTEL P4 531 3GHZ, 1GB RAM, ASUS GEFORCE 6600LE, MINDEZ GIGABYTE 8IPE775-os ALAPLAPON
  • Brootal #38
    Egy 2500-as processzor egy sima 6600-as kártyával tökéletesen futna a játék full beállításokkal. Sajnos a játéknak a memória igénye az ami elképesztő. 2G ram (50 ezer) ami már úgy talán elég de a játék bepuszilna még 8G-t is. Plussz kell alá egy gyors sata2 16M vinyó.

    Konfigom : 3500+ AM2 , 1G 667Mhz, MSI X1950 pro + 1G page fálj
    meglehetősen akad a játék. És elég sok hibát is találtam benne (de én egyéni eset vagyok mert simán lehetnék az összes játék béta tesztere) mindent megtalálok, mindenhova felmászok :D
    A hibák ellenére is azt mondom a játék nagyon jó. Ha olcsóbb lesz a RAM ára veszek és végigviszem mégegyszer.
  • szurka #37
    2GB rammal már nálam sem akad, yuppíííííí:D
  • irkab1rka #36
    Egyszerűen csak nem érdekel senkit.
  • 2097 #35
    Nálam korektul megy az első 5mp alatt szagat aztán megse akad többet. Bár nekem 2GB ram van a gépembe meg csináltam 3GB Swap file-t! A falon átmenös ellenekkel is csak 2x találkoztam eddig.
  • Goth #34
    én még mindig azt mondom hogy az év legjobb rpg-je, jelentős bugot sem találtam benne hosszú idő alatt, szal nemtom egyesek szemében miért bukott nagyot. az egyedül szempont ami miatt nem a legjobb, az a gépigény. Emellett nekem tökéletesen megfelelt, hangulatos, mint az előző.
  • Tetsuo #33
    Külföldön ez biztos nem szempont.
  • Molnibalage #32
    Meg, ha majd 1 év múlva már csak 4-5 ropi lesz, akkor megy fel a vásárlás.
  • Molnibalage #31
    Hja, de azt is vedd számításba, hogy majd folyamatosan javítják és lesz kieg is. Így már latzán megéri. Mellesleg csak a béna játékosnak bugos a játék, ha a grafikai bugoktól eltekintünk. Mint mondtam én végigtoltam LAZÁN egetverő bug nélkül, de még grafikaival sem nagyon találkoztam, csak néha esett bele egy-két ember a falba, de ezt már millió játéknál láthatta az ember.