Németh Szabolcs

Armed Assault - éjszakai bevetés

Ismét AA-képekben gyönyörködhetünk a Bohemia Studios jóvoltából. Nem is akármilyenekben.

Ezúttal az éjszakai bevetések örömeibe kapunk betekintést. A képek továbbra is gyönyörűek, de most már lassan jöhetne a játék is. A csehek taktikai-FPS-e után a hasonló stílusú játékok felköthetik a gatyájukat, mert a Bohemia egyszer már bizonyította, hogy a sufniból is elő lehet állni egy ütős játékkal, nincsen szükség dollármilliókra. Az Armed Assault-ra már volt pénz és bízunk benne, hogy mint oly sok csapatnál ez nem vált kétélű fegyverré és a srácok ugyanolyan lelkesedéssel minimum az Operation Flashpoint szintjét megütik majd.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HUNtalicska93 #7
    talán mert gyenge a videó kártyád...
  • Cypher7 #6
    Kiírta már ezt valakinek a játék? Elindítom, megjelenik a fekete képernyő, majd néhány másodperc múlva visszadob ezzel a hibaüzenettel:



    Miért csinálja ezt?
  • lee56 #5
    ehh, jókis orosz oldal, a moviekra rákattintva nem történik semmi, és jobbgomb letöltés se müxik.
  • Sanyix #4
    Mehec pozsonyba (vagy valahova szlovákiába ahol van szoftverüzlet), elvileg péntekem már megjelenik a cseh és a szlovák verzió, 1150 korona ~8300 ft :)
    30.-án orosz, német verzió az angol kiadás meg január februárra várható, bár az ofp-ből kiindulva ezt se lesz nehéz lemagyarítani, csak egy szlovák szótár kell. A hangok persze a cseh/szlovák verzióban is angol nyelvűek.
    Amúgy itt pár video (kamerásak, de nagyon jó videok).
    itt
  • ScarY MAN #3
    ott a pont...
    Am mennyibe fog ez fajni? megkene venni ha kijon...
  • lee56 #2
    Mondjuk, nem is csoda, még az 5 éves op falshpointban (legalábbis a kiegészitőiben) vannak olyan grafikai beállítások, amivel még az nvidia 8800 is megizzasztaná. Ha dx10es top grafikát adnának a játéknak, és megtartanák a nagy látótávolságot, és az egyszerre többszáz egység megjelenitését, akkor egy pár évig minimum grafikán lehetne csak jáccani vele, még a szupergépeken is
  • Gascan #1
    elég csúnyácskának tűnnek a screenshotok sajnos, szerintem nem volt valami orbitálisan nagy grafikai fejlesztés az előrő operation flashpointokhoz képest... a játék ennek ellenére szerintem jó lesz