Németh Szabolcs

Splinter Cell 4: Double Agent - aranytöltény

A francia óriáscég hivatalos közleményben értesített, hogy a Splinter Cell 4: Double Agent aranylemezre került.

A mostani bejelentés után (jó hét napja már tudjuk) biztos, hogy az október 19-i időpontot nem tudták tartani az Ubisoftnál. Viszont a november 9-i tényleges piacra kerülés nincs is olyan messze a valós dátumtól, tehát ne szőrszálaskodjunk, hanem inkább örüljünk, hogy Sam Fisher ismét támadhat.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Splinter Cell történetében most először kell két oldalon helytállnunk. Brutális terroristaként és titkos ügynökként is be kell bizonyítanunk, hogy mi vagyunk a legjobbak.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 4TUN3 #7
    A Chaos Theory jól fut egy 733-as Mobile Celeronnal, nForce-al és 64MB rammal ellátott gépen is... több, mint élvezhetöen!
  • Sadist #6
    Számomra az volt meglepő, hogy a Chaos Theory egész jól futott gyengébb gépen is.
    Athlon 2400+-omon, 256 MB RAM-al, meg a Radeon 9500-assal egész jól elszaladgált. Persze semmi HDR, meg shader model 3.0, de még így is bőven élvezhető grafikája van.
  • Balumann #5
    Jó játék lesz, a Splinter Cell Chaos Theory is az volt! (főleg a multija)
    Egyes források szerint, az alapkövetelmény a shader model 3.0 -át, úgyhogy az Ati 9xxx -esek meg előtti videokártyákkal már nem fog menni sajna. De ez nem 100%, valószínűleg akkor fogjuk megtudni hogy menni fog-e gyengébb gépeken, ha kijött a demo vagy a teljes.
  • Loverman #4
    nagyon jó a game, olvastam róla a GameStar cikket, és, odab*sz minden szinten. Hollywood-i látványtervezőt használtak benne pl:)
  • retek683 #3
    semmi csak az lenne a logikus hogy mostmár dx9-es karit nem kéne venni ha időtálló karit akarok, de sajnos ezen a 9200-asomon nem fog menni : D de viszont közép árkategóriába nem lesz sztem márciusig legalább dx10-es kari addig viszont nem bírom ki :D
  • qtpman #2
    miért milesz a dx10 után? tudok ezzel a gémmel jáccani1600*1024 es max grafikával jáccani egy ati radeon excalibur 9000 es karival???
  • retek683 #1
    naon várom má ezt a gamét :D erre ez is késik :D emiatt veszek videókarit újjat is nem várok a dx10-ig:d