Németh Szabolcs

Diver: Deep Water Adventures - víz alatti képek

A Frogster Interactive hat képet is küldött nekünk a műhelyben kovácsolódó Diver: Deep Water Adventures-ből.

Nézzük, hogy miről is van szó. A Deep Water Adventures-ban, mint ahogy azt a neve is mutatja, a víz alatt kell különféle feladatokat elvégeznünk. Mielőtt viszont egyesek rögtön FPS-re gyanakodnának, elhúzzuk a függönyt és bemutatjuk a játékok történetének talán első komolyabb, búvárkodást szimuláló programját. A Diver-ben nem fogunk unatkozni, az egészen biztos. A kellemes és egyben izgalmas küldetésekről a fehér cápák, a fel nem robbant II. Világháborús töltetek és az a sok-sok meglepetés gondoskodik, amit a fejlesztők a programba beépítettek.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A több mint tíz küldetéssel, nem lineáris játékmenettel megáldott játék undorító grafikával október végén kerül a boltokba.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Broafka #4
    ronda és idétlen!
  • gyuri12 #3
    annyira azé nem ronda...(csak nagyon) és én se várom...
  • Szalámi #2
    Mijeza szar? Nem vagyok graf.buzi de ezt már tényleg ronda. A Return to Castle Wolfeinstein is szebb ennél. De még a DOOM 1 is. Nem várom. Az a cápa kifejezetten undorító. A húscafatok nagy pacák. Én se várom.
  • Szeszmester #1
    Randa, mint a bűn.
    Semmi köze nincs a víz alatti világ hangulatához, maszkon keresztül nem is így érzékeli az ember a dolgokat. A jobb alsó képen lévő gépágyúnak nem sok értelme van víz alatt, a közeg hűte egy fegyvert. A cápák nem sűrűn mennek rá a búvárokra.
    Nem várom.