Németh Szabolcs

Rainbow Six: Vegas - nini egy honlap!

A nagyvilág hírei közt szemezgetve egy igen érdekes darabra leltünk. Az Ubisoft fellőtte a netre a következő Rainbow Six hivatalos oldalát.

A cím megtévesztő lehet, ugyanis a link nem egy külön oldalra (pl.: www.rainbowsixvegas.com-ra) mutat, hanem egy Ubisoftos-ra. Ez ne ijesszen meg senkit, a hasábok közt lapozgatva annyi információ hullik az ölünkbe, hogy azt bármelyik játék saját külön oldala megirigyelhetné. Többek között képbe kerülünk a taktikai-FPS-ben fellelhető fegyverek terén, elolvashatjuk a sztorit vagy ha kedvünk tartja a képek, videók, concept art-ok, vagy az extrák közt is kutakodhatunk. Ez még közel sem minden. Ha mazochisták vagyunk, akkor a programban fellelhető karakterekről sőt még a felszerelésekről is sok mindent megtudhatunk.

Klikk ide! Klikk ide!

Sajnos az oldalon való bóklászás nem hozzá közelebb a megjelenést, ami még mindig november végére, december elejére datálódik.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Super Saiyan #2
    LOL! ez a 2. hsz
  • Sadist #1
    Hát nem tudom, hogy a cikkíró mennyire nézte meg a weboldalt, de elég gyérnek tűnik :C Story nagyjából le van írva, featureökről a szokás duma, karakterekről már csak néhány szó, fegyverekről meg csak egy-egy kép. Screenshotot FireFox alatt egyet sem láttam, video úgyszintén, a többi pedig coming soon-os. Szóval én nem nevezném akkora információ áradatnak :|