Németh Szabolcs

Paraworld - itt a demó!

Hosszú várakozás, és a többjátékos demót követően itt van az a kipróbálható verzió, amit egy fárasztó nap után egyedül is nyúzhatunk.

Közel egy hónapja kapható szerte a világban a Sunflowers üdvöskéje, de hozzánk még sajnos nem jutott el az év egyik legjobban várt stratégiai játéka. Azok, akik nagyon törik a fejüket a majdani tranzakción, most örülhetnek, ugyanis egy 1.2 GB-os fájlban megérkezett a ParaWorld demója, amely a tutorial-on kívül az első küldetést is tartalmazza. Nem is regélünk többet most, irány a letöltő központ és dinóra fel!

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A demó letöltése

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #3
    azt honnan tudod hogy Sopronban született?:) Nos, a demó végeredménye: a grafika sajnos nem a legszebb, az Empire Earth-ot idézi számomra. azóta jelentek meg sokkal szebb grafikájú rts-ek (pl Impossible Creatures), nade sebaj. A ranking rendszer viszont nagyon jó ötlet, végre research center-ek nélkül lehet tápolni az egységeket, ráadásul ingyen (hisz csak ölni kell hozzá). A zene csillagos ötös, Warcraft 2 óta nem hallottam ilyen szépet rts-ben. Lényegében, a grafikát leszámítva meg vagyok elégedve vele. Csak azt nem tudom még hogy mi volt ezen a demón 1 Gb.
  • Karez #2
    Egy elég jól sikerült...bár picit hasolít az age of empires.3 kezelőfelületű....mégis az elveszet világ hangulatú dínós rts játék.Ilyen utoljáta a primitive wars játék volt...bár az inkább uncsi votl ez szerencsére egész jól sikerült.
    A tetejében az egyik főszereplő magyar származású! A becses neve pedig: Béla András Benedek ,aki Sopronba született (jé rímelt) Nem vicc! Aki nem hiszi szerezebe a játékot!Nincs is nagyobb poén mikor az egyik főhős hozzászól a mi bélánkhoz hogy "hey bela come in velociraptors!"
  • Loverman #1
    Mindig is imádtam a dínókat (Ross Geller 2), úgyhogy elég nagy az esély rá h be fog jönni