Németh Szabolcs

Specnaz: Project Wolf - végre egy taktikai-FPS

A hidegháborúnak vége, de világszerte még számos helyen dolgozik az orosz titkosszolgálat, amely szépen lassan a kormány terhére lesz.

Eme gondolatból indul ki a játék története. A System Spider fedőnév alá rejtett szolgálat az idő múlásával egyre inkább kellemetlenné válik a hatalom számára és megindul a szervezet felbomlasztása. A feladat egyáltalán nem könnyű, hiszen az évek alatt a csoport belebetonozódott a rendszerbe, ahonnan önként biztosan nem hátrál ki.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A szituáció akkor lesz igazán meleg a kormánynak, amikor hírt kapnak arról, hogy a lázadók egy afrikai bázist is megtámadtak. Gyorsan kell cselekedni, elkezdődik a versenyfutás az idővel, hogy még idejében biztosítsák a külföldön lévő fegyverek, pusztító eszközök védelmét.

A program november elsején érkezik a boltokba.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • johnz #3
    MÁR NEM AZÉ DE HOGY NÉZ EZ KI? rattyi
    moóta láttam a killzone trailerjéz ps3 ra azóta nekem oylan hohy doom3,hl2,prey csak laza demónak tűnik a killzone mellett!! oylan grafika nincs is!!
  • bgerison #2
    Kíváncsian várom.
  • gyuri12 #1
    biztos jó lesz,(a történet jó) de lehetne szebb is:) (mielőtt megint leordítanátok a fejem,mondom hogy nekem abból tetszik a grafika,hogy nem lesz nagy gépigénye...)