Németh Szabolcs

Unreal Tournament 2007 - megjelenés előtt demó

A sokak által várt Unreal Tournament 2007 szépen lassan, de mindenképp biztosan megérkezik hozzánk. A jövő évet már hatalmas csatával köszönthetjük.

Steve Polge az Epic-től úgy nyilatkozott, hogy a boltok polcaira kerülés előtt mindenképpen átnyújtanak a játékosoknak egy próbaverziót, hogy kritikus szemek millióival teszteljék az FPS-t A beérkező és megfontolásra alkalmas kritikákat a programozók megszívlelik majd, hiszen a program nekünk készül és a mi érdekünk, hogy minél kevesebb hiba csússzon a számításokba. A játék jelenlegi stádiumában 40 pálya várna minket, ha most azonnal megjelenne a játék, de könnyen lehet, hogy ez a szám pozitív vagy éppen negatív irányba elmozdul még.

Klikk ide! Klikk ide!

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • peti94 #17
    sziasztok nah akkor mikor jön ki a demó vagy a teljes ?mert én úgytom 2007 első félévbe jön ki a teljes magyarországon
  • psishock #16
    "ET:QW-hoz képest sehol sincs kinézetre"
    ez azért erős sztem, de nyilván izlések és pofonok kérdése, nekem pl nagyon nem bejövősek a doom3 engine köré épített játékok grafja (egyenesen forog a gyomrom tőlük, na viszont a QW-n azért dolgoztak eleget és meg is látszik), de megint sokan vannak akik meg istenítik azokat szóval szubjetktív. Máskülönben játékélményben nem is lehet összehasonlítani a 2 játékot mivel nem ugyanazt a célközönségetük meg azaz nem ugyanaz a kategória. A QW az tudtommal MMOFPS, óriás számú player nyomhatja egymás ellen különböző class-okkal, taktikázva tervezgetve, óriási nyitott pályákon, repülőkkel, jármûvekkel sbt. Az UT2007 ben futurisztikus gladiátor harcot nyomnak le kissebb számú játékosok (max olyan 20-30 már bőven elegendő) különböző power upokkal, relic-ekket, több funkciójú fegyverekekkel, arénákkal, tényleg MINDEN féle vad pálya-design-al, természetellenesen magas ugrásmagasságokkal és sebességgel, a "frag"-ekér vagy mondjuk a "flag"-ért. kb mint a q3arena-nál és a régebbi UT sorozatoknál is.

    "Hüle" vagy, :D nincs semmi féle csúszás, október 2. a fix dátum (mindíg is az volt tudtommal) és egész betonnak tünik.
  • Balumann #15

    Az ut mindig olyan volt, hogy nagyon lehetett állítani a grafikát. ut2004 kb. geforce 1-esen is elment, bár csak pár pixel a fegyver :D
    Reméljük meglesz ez a nagyon jó tulajdonsága ennek az újított motornak is :) Szóval reménykedek!
  • moRtiZ #14
    Izé nem akarok flamet meg ilyesmi, de szerény szubjektiv véleményem szerint ET:QW-hoz képest sehol sincs kinézetre. Játékélményről nem vitatkozok, mert ezt még nem láttam mozgásba, ET abban is hatalmasat büntet.

    UT2k7 mintha csak jövőre jönne nem? (alabpol ugy volt hogy még idén kitolják, de aztán lett valami csuszás) vagy hülye vagyok?
  • NEOreg3 #13
    sehova nem lehet, csak a midway az epic és az esrb logójára
  • CsőKujts #12
    Na ez az a játék ami több év kihagyás után visszacsábít az fps-ekhez. :)
  • gyuri12 #11
    na akkor megkérdezem: hova a fa**omba kell az oldalukon kattintani?(komolyan kérdezem)
  • Pocok256 #10
    Hmm ez tényleg nagyon sokat mondó honlap itt aztán nem sok hír fog kiszivárogni nem úgy mint a microsoftnál szerintem ma is lesz winfos hír
  • rgerg #9
    :-DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Szalámi #8
    Hát. Kíváncsi leszek hogy elindul-e eggyáltalán.