Németh Szabolcs

Command & Conquer 3: Tiberium Wars honlap

Az Electronic Arts megszellőztette, hogy nemsokára a hivatalos C&C 3: TW honlapnak örülhetünk majd.

Természetesen az EA aloldalaként jelenleg is találkozhatunk a játékkal, de az jóval szerényebb tartalommal várja a kíváncsiskodókat, mint a közeljövőben a világhálóra felpakolandó lakóhely. A napokban az is kiderült, hogy a programban szerepet kap a kék-tibérium, illetve hogy a Games Convention-on végre futás közben megtekinthető a TW. A reprezentáló verzióban természetesen a Nod, illetve a GDI harcát kísérhetjük figyelemmel.

Klikk ide! Klikk ide!

A vállalat egyik belsőse a fórumon azt is elárulta, hogy néhány nap múlva a hivatalos weblapot bárki elérheti majd a neten. Az oldal szolgáltatásairól bővebbet nem árult el.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pedrobaa #5
    Én mindíg attól tartok hogy a nagy újítások + mindenféle 3D-s megoldások után irányíthatatlan, átláthatatlan lesz a játék. Elég sok helyen tapasztaltam hasonlót....remélem itt nem így lesz
  • Ratty #4
    már egyre jobban várom ezt a game-t :)
  • immovable #3
    Én nagyon várom....
  • Zocsi #2
    Hmmm... Talán ezaz az RTS, amit jelenleg a legjobban várok. Anno naon bejött a C&C feelingje, még a '90-es évek közepén. Maga az univerzum is naon jól ki lett szvsz találva...
    Megnéztem a videókat, amikről ír a cikk és elég jóknak tűmmek. Elég pörgős játék lesz, de remélem nem rontják nagyon el az egységek tűzerejét, gondolok itt a gyalogságra... Mert sajna a legtöbb C&C (klón) játékra ez jellemző... Meglássuk... Várjuk!
  • Szeszmester #1
    Tetszetős képek.

    Nem hangzik rosszul ;)