Németh Szabolcs

ParaWorld - végre megjelenés előtt!

Nem hittük volna, hogy valaha elérkezik az az idő, amikor a Sunflowers több hónapnyi folyamatos tologatás után aranyra helyezi a ParaWorld-öt.

Aztán augusztusban felgyorsultak az események, a világszerte hatalmas érdeklődéssel várt programból először egy demót tettek közzé a fejlesztők, majd pár nap gondolkodás után bejelentették, hogy elkészült a nagy mű! És valóban, az akció-stratégiajáték hosszú hánykódás után bearanyozódott és semmi sem állhat a szeptember 15-i megjelenés útjába.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Addig nem szabad magasztalni a játékot, de a ParaWorld lehet az a stratégia, amely egy csipetnyivel több egyedi ötletet tartalmaz, mint napjaink játékai.



A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Morden23 #9
    Lehetnének belőle, mint ahogyan pl. nekem is lehetne egy hajóm, vagy egy jobbfajta mattfekete hummer-om. De sajna nincsen pénzem rá. Mondjuk a hummer nem kéne, de a hajó...

    Na mindegy, a ruszki játékpiacot most fedezgeti fel igazán a világ. Ha elkezd befolyni ebbe a szektorba a zseton, akkor egy idő után megkapod majd a kicsikét sokkal jobb játékaidat is. Amikor meg már sok zseton befolyik, akkor ugyanolyan klisés szarok lesznek, mint pl. az amcsi cuccok.
  • gyuri12 #8
    annak én is örülök,hogy kitalálnak újdonságokat,de azért lehetne belőlük kicsikét sokkal jobb játék is!(és abban igazad van hogy az amcsi játékok többnyira arról szólnak hogy mész egy fegyverrel és nyomogatod a lövő gombot...)
  • Indigo #7
    Bocs, nem te írtad, hanem gyuri12: "hogy mostanság csak a ruszkik találnak ki újdonságokat"
  • Morden23 #6
    A gyenge marketing az tény. A megvalósítással az esetek magas százalékában nekem nincsen bajom, még a többször keresztre feszített Vampire - Bloodlines is olyan remek játék volt, hogy ugyan dühösen, de kerestem a patch-eket, eszembe sem jutott volna ezért nem játszani.

    Amúgy nem írtam "csak"-ot, hanem azt, hogy "csak azt, hogy" :D
  • Indigo #5
    Egyetértek, de a "csak" szót azért mellőzném... Az orosz játékok tényleg zseniálisak, és általában mentesek az ameriaki közhelyektől és kliséktől. És tényleg játékot készítenek, nem csak a 126. bőrt nyúzzák le a rókáról. Csak sajnos sokszor a zseniális játékötlethez gyenge megvalósítás társul, illetve gyenge marketing.
  • Morden23 #4
    Én mondtam, és továbbra is fenntartom az állítást. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy az Orosz Anyaföld határán túl nem születhetnek remek ötletek (és belőlük remek játékok), csak azt, hogy a ruszki játékprogramok legnagyobb hányada pont arra helyezi a hangsúlyt, ami a mostani legtöbb játékból erősen hiányzik: feeling, egyediség, játékélmény, ötletesség.
  • Cassell #3
    Szépek ezek a képek csak tartok tőle nem egy átlagfelhasználó gépén készültek...
  • gyuri12 #2
    nemtom hogy ki mondta,hogy mostanság csak a ruszkik találnak ki újdonságokat,de ez sztem újdonság!(és ha jól tudom ezt egy Német csapat fejleszti...) remélem jó gamma lesz!
  • szurka #1
    Naggyon zsír!!!