Németh Szabolcs

CivCity: Rome - Stronghold-Civilization keverés

A 2KGames hivatalos közleményben tudatta, hogy az utolsó simításokat is elvégezték a legújabb játékukon és a program már útban van a sokszorosító felé.

A fejlesztők elmondása szerint a CivCity: Rome amolyan Stronghold-Civilization egyveleg lett. A két korábbi sorozat stratégiai, taktikai mélységét öröklő program nagyon sok kellemes percet, órát vagy akár napot okozhat majd nekünk. Végleges ítéletet természetesen így vaktában nem hozhatunk, de a képek alapján, valamint a két nagynevű ős jelenlétének a tudatában talán nem túl nagy kockázat kijelenteni, hogy a 2KGames játéka rossz igazából nem lehet.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A stratégia Németországban és Európa néhány országában már 24-án elérhető lesz. Hogy ide mikor jut el, az csak a beszállítóktól függ.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rabbi5 #6
    Skacok szerintem ez a játék azoknak való,akik bevannak lőve,és a világról szinte semmit se tudnak.Nincs benne se akció,se egy kis stressz,vagy ami 1 kicsit is megnövelné az adrenalin szintet!!Játszottam a Sim city-vel.Ledózerólta az agyamat.Rosz értelemben.
  • Indigo #5
    SOHA! Nekem ezek kimaradtak :) Szégyen vagy sem, városépítőssel soha nem játszottam :D Még a Simcity-vel sem... De majd kipróbálom a demót, mert lehet hogy bejönne a stílus
  • Morden23 #4
    Igazából a Caesar sorozatból is az eleje, mondjuk ott inkább a 2 volt a jó.

    Indigo: nem játszottál 20.000 éve simcity-vel?
  • Flashy #3
    egy az egybe Caesar3
  • Indigo #2
    Hát úgylátom nem tűl népszerű a játék :D
    Mondjuk sosem értettem mit lehet élvezni egy városépítős-menedzselős játékon...
  • psishock #1
    Glory of the Roman Empire anyone? (ismét :)
    Csak nekem esik így, hogy az utóbbi 3-4 ilyen stílusú stratégia ugyan azon az alapokon mozog, és graf belileg is dettó ugyanúgy néznek ki?

    Nemtom, hogy nevessek vagy sírjak-e... végül is nagy ívben elkerülöm ezeket a játékokat (mostanában már az egész rts genre-t) , és nem lesz fejfájásom. -_-