Németh Szabolcs

Caesar 4 - minden út Rómába vezet

Mi történik, ha Mars úgy dönt, hogy egy kis zuhéval megleckézteti az embereket? Egyrészt a virtuális Róma elázik, grafikus kártyánk pedig megizzad.

A Caesar-sorozat a maga idejében az egyik legjobb volt, éppen ezért nem szabad kiszúrni a várakozók szemét valami gagyival. A program a legapróbb részletekig ki lesz dolgozva. A csapat egyik tagja ezt a példát hozta: ha esik az eső, akkor ugye mi is automatikusan megpróbálunk védekezni a kellemetlen cseppekkel szemben. Nos, a játékban szereplő virtuális lények is megpróbálnak védekezni, vagy egyszerűen a kezükkel próbálják eltakarni a fejüket, testüket.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A képeket elnézve a grafikán még mindig van mit csiszolni, de hónapról-hónapra szebb a játék és ha hozza az utánozhatatlan Caesar-hangulatot, akkor kasszasiker lehet.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bucser #8
    Szerintem meg az első rész volt alegjobb... csak ugye kezdek én már öreg lenni ide:D
  • Kifu #7
    ceasar 2-3 volt az igazi, ez már gagyi...
  • Steamhawk #6
    Children of the Nile, valóban nem lett valami szép, viszont nagyon szuper volt a játékrendszere, ami bőven kárpótolt emiatt.
    Broafka játszál akkor a 3-al, nem értem minek kell sírni, ha a kor halad a maga útján. :P Mondjuk az hogy egyesek állandóan nyígnak a 3D-sítés miatt az ugyanolyan szánalmas divat mint a 3D-sítés általi rókaből lehúzás. :D Csak míg mondjuk a 3D-sítésnek sokan örülnek, a 3D-sítésen visongó divat őskövületeken meg sokan röhögnek. :D
  • aki kérdez #5
    Ezekből asszem az Emperor: Rise of the middle kingdom volt az utolsó, és egyben a legjobb játék, én amúgy anno toltam mindet sztem (Caesar, Pharaoh, Zeus), nagyon hangulatosak voltak, de a Children of the Nile 3d-s világa már nagyon nem fogott meg, így most eléggé kétkedve fogadom ezt is sajnos.
  • Psyho06 #4
    emberek! nem jöttetek még rá hogy manapság ez a divat és különben is valahogy ki kell próbálni a legújabb videókártyákat.Meg egyre többen nyafognak a külsőért
  • gyuri12 #3
    hm... ezt nagyon nem értem! ezen a grafikán mé kell még csiszolni? hogy olyan csilli-villi legyen mint a nfs:mw?
  • Broafka #2
    welrontották már ezt a játékot is, ez már kb a 3-dik, 4-dik cikk róla...
    siralmas
    a régi caesar 3 volt az igazi, egyéni hangulat, grafika, nem pedig ez a mindenáron 3D...
  • psishock #1
    hmmm, Glory of the Roman Empire anyone?