Németh Szabolcs

Test Drive Unlimited - bemutatkozik az AC Cobra

Egyre inkább az az érzésünk, hogy a TDU hihetetlen nagyot fog robbantani a piacon. Most az játékban szereplő AC Cobra-ból érkezett néhány kép.

A játékban két Cobra is helyet kap majd. Az első a Cobra 289, amely a kistestvér szerepét tölti be, igaz ennek ellenére mai viszonylatban is rendkívül jó mutatókkal rendelkezik. A motorháztető alatt 271 lovacska dübörög, ami 5,2 másodperc alatt repíti a csodautót 100-ra és meg sem áll 220 km/h-ig. Az 1964 óta gyártott nagytesó a Cobra 429 még ennél is durvább. A maga közel félezer lóerejével 280 km/h-ra is felgyorsítja a "kicsi kocsit".

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Lotus és a Ferrari után tehát most már a Cobra is bemutatkozott. Mit lehet ehhez még hozzátenni? Csak azt, hogy várjuk a további autócsodákról készült képeket.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JL666 #5
    mikor jelenik majd meg?
  • wolruf #4
    Megnéztem az eddig kiadott videókat, sajnos ez a TD is iszonyatosan arcade szagú volt a mozgófilmek alapján. Nem azt mondom hogy csak a 100% szimuláció a jó, de pont egy arcade játékban (ahol szinte csőgázzal veszed a kanyarokat és szinte előr scriptelten reagál mindenre a kocsi) ilyen a grafika... csodás... megint egy szinte játszhatatlan, de ugyanakkor gyönyörű valami. Szerintem jobb lenne ha picivel több lenne a fizikán is a hangsúly. Zseni vagyok, mindezt a videó alapján írtam :-D Szóval remélem a videók csalókák voltak és nem így lesz. Imádtam a Test Drive-t a Test Drive: Off road-ig... Azóta csak :-(
    Hol marad az a jó érzés, ami az Accolade felirat után volt (igen, valóban ez kb. Commodore korban, meg még a jó öreg CGA-n és VGA-n (TD1-3) volt így :)
  • scooterbr #3
    Anno még commodore-on volt ez jó játék.
  • Sanyix #2
    Mihez képest? Az nfs-hez képest nagy számm lehet hogy ebben autók is lesznek, nem csak matchboxok.
  • ALANWAKE #1
    nem nagy szám.........