Németh Szabolcs

Unreal Tournament 2007 - csodálatos képek

Kissé csalódást okozott az Unreal Tournament az idei E3-on. Az elvárthoz képest sokkal kevesebb médiaanyagot tettek közzé a fejlesztők.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a játékot nem várja mindenki változatlan lelkesedéssel, csak egy ilyen húzócímtől az ember több nyilvánosságot várna. Nem szabad szépíteni: az UT 2007 eltűnt a többi játék árnyékában az E3-on. Mindentől hangos volt a hatalmas játékbanzáj, csak éppen az UT 2007-től nem. Azért néhány képet (no meg egy trailert) kisajtoltak magukból a készítők, de ez szerény az egyik legjobban várt játéktól.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Na mindegy, ez az E3 ilyen volt UT-s szemmel. Ha a program olyan lesz, mint amilyenre minden FPS-függő számít, akkor ezt is megbocsátjuk a marketinggépezetnek.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sanyix #10
    De el lehet, az eladási toplisták, meg a népszerűség ezt mutatja. A dúm3-nak asszem már a megjelenéskor fikázták a grafikáját, hogy nem elég jó az akkori színvonalhoz, gondolom azé bukott...
  • Zocsi #9
    Az ilyet mozgásban jó látni... Durva, hogy 5 éve még ilyenek voltak a jobb előre renderelt átvazető animok, most meg a gép RT számolja ki őket! Mondjuk az uccsó előtti kép a kis lampionokkal elég vicces... Viszont az uccsó az odatesz... neh mentem kajázni!
  • Dr4gonlord #8
    Pontosabban az UT2007 a Gears of War árnyékában tűnt el az E3-mon, az EPIC azt nyomatja, mert az lesz a nagy XBOX360 játékuk, és inkább arra koncentrálnak reklámügyileg.
  • Dr4gonlord #7
    Látom a hozzászólók nagy része totál tájékozatlan az UT2007-et illetően. Érdemes sokat olvasgatni külföldi fórumokon, megnézni pár interjút. A legtöbb helyen nem a grafikáról beszélnek, hanem a játékmenet überségéről, meg az újdonságokról. A grafika sokat nyom a latban, de ezt a játékot azoknak akik ismerik, nem a grafika adja el, akiknek pedig a grafika adja el, az első néhány meccs után már el is felejtik a grafikát a játék minősége és tartalma miatt. A mostani E3-mas zárt interjúban ami a BeyondUnrealon már fent van, de hamarosan kijön HD minőségben is mindenhol, nagyon sok érdekes és új dolgot mondanak, a grafika totál mellőzve van, a játékmenetről meg az újdonságokról, tartalomról stb... beszélnek. Érdemes informálódni itélkezés előtt.
  • Matyóhímzés #6
    Csak n e bukjanak vele akkorát, mint anno a doom3, csak grafal nem lehet eladni egy játékot.
  • tehen_m #5
    agyatlan hsz
  • NEOreg3 #4
    de ezt a grafikája fogja eladni:P
  • Sanyix #3
    Én meg lexarom a grafot.
  • avman #2
    nekem meg az agyatlan sztori nélküli hentelés nemjött be soha.
  • R0n1n15 #1
    nekem már ez is kezd elavult leni, mármint a graf ;)