Németh Szabolcs

Aranylemezen az Evolution GT

Aranylemezre került az EvoGT, és az európai boltokban mától lehet megvásárolni.

Sok mindent várhatunk ettől a játéktól, hiszen azt ígérték, remek fizikája és irányítási rendszere lesz. A szép grafika, az intelligens ellenfelek és a valóságos sebességérzet már csak hab a tortán. A 35 licenszelt, összetörhető autó a világ leghíresebb autógyártóinak modelljei közül került ki A karriermódban tapasztalati pontokat gyűjtve juthatunk egyre feljebb, de vár ránk párbaj és osztott képernyős lehetőség is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A sok-sok jót csak egy dolog befolyásolja negatív irányban: kipróbálva a demót nem azt tapasztaljuk, mint amit a fejlesztők ígértek.

A demó letöltése

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sanyix #6
    Jah amúgy nemtom ezeket a képeket honnan szedték, mert nagyon látszik rajta az erős jpeg tömörítés, nuku aa, sztem nem is max grafika, merthogy nekem sokkal jobban néz ki, pedig egyáltalán nincs erős gépem.
    Nekem így néz ki, egy 2500+-os xp, 1 giga ram, és radeon9600pro-val...
  • Sanyix #5
    Szerintem nagyon üti az MW-t, mert szerintem az volt az nfs-ek szégyene, 0 fizikával, csaló gépi ellenfelekkel, undorítóan csöpögős grafikával, meg az UG-k óta szokásos pixeles úttextúrákkal, amelyeket mindenféle csillogós effektekkel próbálnak elrejteni. Mikor elkezdtem karrier módban még nem tetszett. De miko beraktam egy 100%-os mentést ahol minden skillem fullon van (így már tényleg csak tőlem függ hogy megyek), így nagyon jó játék. Az irányítása nagyon hasonlít a gran turismo-khoz, ahol megtalálták az arcade és a szimulátor közötti arany középutat, így élvezetes is, és kellően nehéz. Figyelni kell hol kezdesz fékezni(itt azt is kell nem úgy mint az MW-ben), jó helyen kell kigyorsítani, szélárnyékot kihasználni, stb. A grafika szerintem minden szempontból szebb az MW-nél. Persze legalább 2x antialiasinggal, mert nélküle nagyon recés minden él. Ráadásul a gépigénye is kicsi.
  • Akuma #4
    A komplett gamével játszottam és nem jobb a Most Wantednél, viszont még nem toltam végig, csak az elejénél vagyok, így igazán nem tudom megmondani, hogy hogyan sikerült. Nem olyan könnyű benne versenyt nyerni, és vannak benne érdekes effectek, pl a Tiger effect, amit kib@ritkán használok... egyébként jól néz ki, meg jó dolognak tűnik!
    Viszont én nem találtam benne autó vételi lehetőséget és autótuning lehetőséget, ami nálam nagyon lehúzza a játékot!
    De legalább van benn minimális törés minden autónál!
    Van még benne 1-2 effect, de nem mondok el mindent, játszatok vele! :) Vegyétek meg, potom pénzért
  • Enlight #3
    A Milestone nagy név a szakmában. Screamer, Screamer Rally, akinek ez mond valamit; az arcade autós játékok első királyai.. szvsz akkoriban ez a két játék simán maga alá gyűrte az NFS 1/2-őt. Az Evolution GT elé is bizakodva ültem le, de sajna csalódtam, a cikk végén lévő megállapítás nem csak a demora igaz:(
    A grafika sem olyan szép, mint a képeken, egyedül a kocsik néznek ki elfogadhatóan, meg itt-ott felbukkan némi PS-effekt.
  • alien47 #2
    Remelem van olyan a jatekelmeny mint a MW-ben...
  • alien47 #1
    Szuper. Kivancsi leszek a teljes verziora!