Móricz Krisztián

Test Drive Unlimited megjelenési dátum

Az Atari ma bejelentette, hogy a következő generációs konzolokra elsőként megjelenő igen komoly többjátékos versenyautós játék, a Test Drive Unlimited még idén megérkezik PC-re is.

Az Xbox 360-as kiadást valamikor a nyárra tervezik. Az Eden Games által kivitelezett játékban több, mint 100 jármű (autók és motorok is) rendelkezésünkre állnak az élvezetes száguldáshoz. Helyszínként Hawaii szigete szolgál, amely köszönhetően a topográfiai és műholdas csúcstechnológiának majdhogynem az utolsó kavicsig le lett modellezve.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Ha máshogy nem is, de legalább számítógépünk vagy konzolunk segítségével eljuthatunk az egzotikus szigetre. A 80-as években kezdődött nagyszerű játéksorozat az elmúlt évek hanyagul kivitelezett részei után most végre visszatérhet a legjobbak közé. A hivatalos honlap információit és a képeket elnézegetve erre minden esélye megvan.

A játék honlapja

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • p00h #3
    egyébként sztem ha télleg ilyen sok kocsi lesz benne akkor úgyis vérarcade lesz az egész mert nincs idejük a fejlesztőknek reális fizikát rakni bele (mármint kocsinként)
  • p00h #2
    csak ha 2D-sek lesznek újra a kocsik :D
  • scooterbr #1
    Visszatérhetne a jó kis C64 feeling!