Móricz Krisztián

Nincs tovább PC-s NFS támogatás

Az Electronic Arts hivatalos játékos fórumára érkezett bejegyzésből sajnálatos következtetéseket vonhatnak le az aggódó játékosok.

A konklúzió szerint a cégóriás ugyanis a továbbiakban nem folytatja a Need for Speed Most Wanted PC-s verziójának támogatását. Tehát sem új hivatalos javítócsomag, sem pedig kiegészítés nem érkezik. A történtekre magyarázatot nem adtak, de valószínűleg egy újabb project foglalja le majd a munkaerőt.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A hozzászólásban is utalnak erre, hiszen az eddig beérkezett megjegyzéseket és észrevételeket összegyűjtötték és azt a következő részbe kívánják majd javítani, illetve alkalmazni. Elképzelhető tehát, hogy hamarosan érkezik a következő NFS példány.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • irkab1rka #12
    Az EA-nak amúgy is szar a supportja, és várhatjátok, hogy 64 bitre megjelenik.
    Inkább kiadnak egyet, aminek a codebase-e 90%-ban úgyanaz, új néven.
  • DKm #11
    Szerintem egész jó lett az nfs mw, de annyira nagy újdonságot nem tartalmaz. Egy csomó dolog kikerült belőle, amit az underground 2-ben megszerettünk. Ha a következő részt kedik el készíteni, akkor hajrá, mert szerintem már nem sok minden újdonságot lehet ebbe betenni, de ők tudják.
  • DKm #10
    1, Ha szerencséd van, még találsz valamelyik boltban, vagy hoznak rendelésre. 2, Nem szeretnék warezkedni, de töltsd le valahonnan. Bár nagyon csúnya dolog, de ha máshonnan nem tudsz szerezni...
  • rumos #9
    honnan lehet beszerezni az első nfs-t? anno megvolt, de vhogy elkavarodott.
  • Csaba #8
    Ez egyéni vélemény. Szerintem meg egyre jobb lesz ez a sorozat. Az undergroundot 2-szer nyomtam végig, aztán teljesen meguntam. Az Underground 2-t 3-szor, aztán letöröltem. Annak a játéknak a hangulata nagyon jó, nincs kizárva, hogy még később előveszem. A Most Wantedet is 3-szor nyomtam végig (mindig más autókkal), és még egyáltalán nem unom. Szerintem kurvajó lett.
    Ezek végre olyan játékok, amik megütik a Street rod hangulatát (főleg az utolsó kettő).
    Számomra az etalon az utolsó kettő Need for speed és a legeslegelső (1995-ös). Ez még dos-os volt, de még mindig rajta van a winyómon, és rohadt jó dolog néha elővenni.Ezeknek a legjobb a hangulata. A többi nfs-t is toltam, de hosszabb távon csak ez a 3 az, ami maradandó. A többiben is vannak jó pillanatok, de a részemről hamar meguntam őket.
    Egyébként számomra az lenne az etalon, ha a legújabb nfs-t a régi Street rodra, street rod 2-re építenék, összevegyítve az underground 2-vel és a Most Wanteddel. Az lenne a csúcs!
    Régi 57-es T-Bird, Chevrolette Corvette, Impala, Ford Sedan, Ford Mustang. Aki nyomta a Street Rod-dal annak idején, az tudja, miről beszélek. Újra lenne a játékban a "The King" a maga 63-as Corvette-jével. Ez lenne az igazi.
  • Balázs 17 #7
    jobb lenne ha a need for speed-et is a KONAMI csinálná nem pedig az EA :D:D:D:DDD... a most wantedről meg annyit hogy 2óra alatt halálra untam..:) na
  • Jancsik #6
    a quaqe 4 jó, mert akkor megszerzem 8)
  • Sanyix #5
    Hát ha így zuhan az NFS-ek színvonala, nem is lenne nagy veszteség...
  • TothLaci #4
    jaja, először én is azt hittem. Most Wanted tényleg rossz lett, az Underground 2 sem volt igazán jó játékmenetben. Én azt mondom, hogy a régebbi NFS-ek a jobbak. EA mostanában nagyon játékosfüggő, érdekli a többi véleménye, aki ott van körülötte (ami elvileg nem lenne rossz) [lehet az fórum is], és legtöbben azt mondják, legyen hosszabb, és nehezebb. Ha van olyan ember, akit csak a tuningolás érdekel, aki azért versenyzik, hogy tuningolhasson, hogy jobb és szebb autója legyen, versenyezhessen az osztálytársakkal, ismerősökkel, haverokkal a játékmenetben, annak jó a NFS. De hol van a régi hangulat? Hol vannak a régi, változatos pályák? Én azt a játékot szeretem, ami játékmenetben nem túl hosszú, de mégis érdekes... Igaz-e a NFS-re? Igaz-e a többi játékra? Ami nagyon tetszett, az a GTA III., CoD, és a Quake4. Ettől több nem is kell.
  • NEOreg3 #3
    a rövidcím eléggé pánikkeltő, én egy ideig azt hittem, hogy nemlesz több NFS PC-re:P