Móricz Krisztián

Duke Nukem Forever a Vaporware listán

A Wired internetes oldal minden évben elkészíti azoknak a termékeknek a listáját, amelyek időtlen idők óta állnak kifejlesztés alatt.

A felsorolást a hangzatos "Jobb későn mint soha" címmel látták el. A megmérettetésen a régóta készülő számítógépes játékok is részt vesznek és mint mindig, most is bekerült néhány örökzöld. A tizes listán hetedik helyet ért el a Valve Team Fortress 2-je, a hatodik helyre a Nintendós Legend os Zelda: Twilight Princess, míg a Blizzard által igérgetett Starcraft Ghost az ötödik pozícióba került.

Végezetül pedig itt van a 3DRealms rémálma, a Duke Nukem Forever, amely 2003 után második alkalommal került a várakozási lista első helyére. A nem éppen megtisztelő helyet azzal érdemelte ki, hogy kis híján kilenc éve várunk a megjelenés pillanatára.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HöfEE #8
    Én a mai napig be tudok azon röhögni hogy lehet ennyire találó cimet adni egy játéknak duke nukem "FOREVER"
  • irkab1rka #7
    Köszönjük a hozászólásodat.
    Szerintem menj vissza kicsit tetrisezni, az meg fog nyugtatni :DDD
  • antikommunista2 #6
    duke nukem never :P
  • rgerg #5
    Engem ezek a hírek már kurvára untatnak.Minden csökött agyú láma meg gerjed rá(megjegyzem melengeti a szívem,hogy már x. napja kint van a hír,és csak 4 hozzászólás volt elöttem):Ez ugyanaz mint az Uwe Boll téma...semmivel sem színvonalasabb mintha mondjuk azt írnák,hogy xyz szerint az amd/intel v. Quake/Unreal jobb...ezzel gerjesztve vitát a hülyéknek.

    Olcsó holtszezoni médiafogás.
  • Tinman #4
  • NEOreg3 #3
    hanyadik a STALKER?
  • _Vegeta_ #2
    En ugyemlexem 98korul jottek az elso shotok a q2motorra epulo jatekbol. ;)
  • MrPrise #1
    Emlékszem még javában a Duke 3d-t nyomtuk amikor már megjelentek az első screenshotok a Foreverről. Sokáig azt hittem nem is lesz már Duke Nukem Forever. Bár még bejöhet :-(