Németh Szabolcs

Márciusban jön a CM 2006

Régebben a Championship Manager egyeduralkodó volt, azóta azonban sok minden változott. Az év harmadik hónapjában kiderül, hogy tud-e újat mutatni a sorozat legújabb tagja.

A Championship Manager mindig is etalon marad a focimenedzselős játékok terén. Nagyon sok Mourinho, Capello, vagy mondjuk Magath van köztünk, akiknek a CM tényleg mindent megad, amire csak szükségük lehet. A program sikerességét mi sem mutatja jobban, mint hogy ebből a sorozatból fogyott a legtöbb az évek során. Természetesen más próbálkozások folyamatosan próbáltak borsot törni az orra alá, de a 90-es években és még a 2000-es évek elején is kevés sikerrel. Az áttörést a Total Club Manager jelentette, mely átláthatósságában és főleg interaktivitásában a CM fölé nőtt.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Most, március 31-én eljött a visszavágás ideje. A kérdés már csak az, hogy a 3D-s nézetettel, egyedülálló módon a januári átigazolást már tartalmazó adatbázissal mekkorát képes robbantani a piacon a CM 2006. Március végén mindenre fény derül.

Hivatalos oldal

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • oaken #2
    Látni, hogy aki ezt a cikket írta nincs otthon a manager játékok világában!Az eredeti CM-t fejlesztők(SI) a Football Managert készítik és az ezerszer jobb mint a gagyi TCM sorozat!
  • zaki #1
    engem már nem hoz lázba a cm