Móricz Krisztián

FlatOut 2 fejlesztői napló

A FlatOut második részét készítő BugBear csapata a játék fejlesztésének állásáról naplót indított el, amelyben mindig beszámolnak az aktualitásokról.

Bár az oldal nem frissül naponta, azért érdemes időnként odakattintani, mert mindig megtudhatunk valamilyen érdekességet. Legutolsó alkalommal a készülő pályákat és a fizikai motort vesézték ki. A leírásban olvasható, hogy az első rész pályáival és kivitelezésével nagyon meg voltak elégedve és ez jó alapot teremtett arra, hogy a FlatOut 2-ben még részletesebb, kidolgozottabb és izgalmasabb pályák kerülhessenek a játékosok elé. A pályák tele lesznek rámpákkal, ugratókkal és több ezer dinamikus tárggyal, amelyekkel kölcsönhatásba léphetünk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!


Dinamikus és sokkal részletesebb megvilágítási rendszert is beépítenek. Az ígéretek szerint minderről hamarosan részletesebben is információt szerezhetünk az érkező screenshotok segítségével. A játékmenet sokkal élvezetesebb lesz, köszönhetően például a felújított mesterséges intelligenciának. Úgy alkották meg, hogy emberi legyen, vagyis időnként hibázzon is. Természetesen tanulékony lesz, így meglepetést okozhat, amikor ellesi előlünk a trükköket és utána ellenünk alkalmazza majd azokat.

FlatOut 2 fejlesztői napló

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • G1nic #7
    te keverőmixer vagy lLOLos
  • Runo #6
    Nem lehet, hogy te kevered valamivel? :D
  • sweech #5
    :)
  • NEOreg3 #4
    nem hiszem, hiszen a FlatOut 1-et tőlem szerezte meg:)
  • akyyy #3
    TE ÖSSZEKEVERED EGY MÁSK JÁTÉKKAL:DDDDDDDDDDDDWEAS
  • Sliderx #2
    ja
  • sweech #1
    áhh már nagyon várom, az egy is rohattjó volt akkor képzelem ez milyen fasza lesz